Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
powerball píše:jj moc to resis evlo, ja proste vezmu stul kterej poslouzi jako stul, to znamena ze se na nej da neco polozit a to mi staci
powerball píše:jj moc to resis evlo, ja proste vezmu stul kterej poslouzi jako stul, to znamena ze se na nej da neco polozit a to mi staci
evlo píše:EDIT: no fakt ze jo, to je fakt na palici, si musim poridit barak proste. Nechapu, ze tihle lidi nechapou, ze by si maji pronajmou zkusebnu.
evlo píše:Ja jsem dost ***** na tento spotrebitelksy svet, pacto ho vubec nechapu, s tema postelema a stolama a vsim mam vzdycky dost problem vybrat, taky mate takovy problem?
speleo píše:evlo píše:EDIT: no fakt ze jo, to je fakt na palici, si musim poridit barak proste. Nechapu, ze tihle lidi nechapou, ze by si maji pronajmou zkusebnu.
+1, klidu se bytech nedočkáš, to musíš mít hodně velký štěstí na sousedy. Ale ono ani v domku, když máš za souseda degena, kterej řeže cirkulárkou v neděli v sedm ráno dřevo, to neni žádná výhra. Do toho blafající pes druhýho souseda, třetí soused zase miluje grilování do půlnoci s partou ožralů dělající bordel... to bys musel mít samotu uprostřed ničeho. A třeba přesně něco takového já bych chtělAbsolutní naprostý klid, nikde ani nohu, to je můj sen
evlo píše:Presne, to je to co me vadi, ze to moc resim a potrebuji to mit perfektni, ale toho se asi zbavit nejde, ze?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků