Depresivni koutek

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Anonymni 1. 1. 2012 17:18

Dneska? Už i za mě to bylo.. teď se o tom možná víc mluví mezi děckama, tehda se to spíš tajilo..
Anonymni

Odeslat příspěvekod pech. 1. 1. 2012 17:26

mno i mírně starší jedinci, než jsem já často říkají, že tenkrát se míň kecalo a víc š.kalo, dneska že se hlavně kecá...

ale zase když vidím co vidím, nejsem si tím jistej, spíš že je to furt stejný, jen se o tom víc kecá, jak jsi psal ty..

ale já jsem to na základce nezkoušel, jelikož jsem byl ještě dlouho potom příliš stydlivej, zakřiknutej, nepolíbenej a za ruku nevzanej :-)

z čehož jsem měl těžký deprééése :-) (zrhuba ve smyslu: "všichni š-kají a já ne...) :-l "
Rip: Škoda 105 DeLuxe 5Q
Sold: Favorit 135LX zvaný Sysel
Aneb já to říkám furt, zlatej karburátor!
A nyní učebnicový příklad produktu globalizace a Francouzským jménem a Českým pasem a strojem jež je svědkem Rumunské obrody s Francouzským srdcem :-)
pech.
Inventář

Odeslat příspěvekod evlo 1. 1. 2012 18:31

Tak splin mam dneska o neco vetsi.

Nicmene ze par holek suka uz na zakladce me je vcelku jedno, takove stejne nechci.
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod rollsroyce 1. 1. 2012 18:32

fffffffffffffuuuuuuuu
rollsroyce
Poslední varování

Odeslat příspěvekod pech. 1. 1. 2012 18:53

evlo: nicméně se s tím, že neseženeš pannu nad 15, v případě velmi stydlivejch, nebo nepříliš žádoucích provedení nad 20 let, budeš muset asi smířit....

počítal jsi s tím, že i když bys našel (nereálné) a vezmeš si jí, že ti třeba zahne a v tom jejím koženým futrálu stejně nebudeš nikdy sám?
A nyní učebnicový příklad produktu globalizace a Francouzským jménem a Českým pasem a strojem jež je svědkem Rumunské obrody s Francouzským srdcem :-)
pech.
Inventář

Odeslat příspěvekod evlo 1. 1. 2012 19:15

fffffffffffffuuuuuuuu
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod powerball 1. 1. 2012 19:38

vcera sem byl v baru kde byli samy mladice a jako jsou docela roztomily na pohled ale kdyz sem slysel co si povidaj tak to je fakt des, s necim takovy nejde mit normalni vztah prece
seek discomfort
powerball
Powerman

Odeslat příspěvekod H.U. 1. 1. 2012 19:45

to jsem taky zažil...když jsem si odmyslel všechny vulgarity, tak vlastně neřekly vůbec nic.. 8-D
H.U.
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod anonymni 1. 1. 2012 19:46

powerball píše:vcera sem byl v baru kde byli samy mladice a jako jsou docela roztomily na pohled ale kdyz sem slysel co si povidaj tak to je fakt des, s necim takovy nejde mit normalni vztah prece

No někdo na to přijde dřív, někdo později. Ideální je pokud je stejně stará, případně starší ;-)
anonymni

Odeslat příspěvekod powerball 1. 1. 2012 19:47

jj starsi je mozna i lepsi :)
seek discomfort
powerball
Powerman

Odeslat příspěvekod Pajjoun 1. 1. 2012 19:49

powerball píše:vcera sem byl v baru kde byli samy mladice a jako jsou docela roztomily na pohled ale kdyz sem slysel co si povidaj tak to je fakt des, s necim takovy nejde mit normalni vztah prece

Co si máme představit pod pojmem mladice? 15 -16? :hm Jinak já byl včera tak opilej, že sem si nejvíc rozuměl právě s těmahdle. :D
TS
Pajjoun
Veterán

Odeslat příspěvekod anonymni 1. 1. 2012 19:50

Tak 15tka vám bude vyprávět zážitky ze střední. Né, děkuji :D
anonymni

Odeslat příspěvekod powerball 1. 1. 2012 19:52

Pajjoun píše:

Co si máme představit pod pojmem mladice? 15 -16? :hm Jinak já byl včera tak opilej, že sem si nejvíc rozuměl právě s těmahdle. :D

naky snad holky z gymplu co maj pred maturou a mladsi tam byly
seek discomfort
powerball
Powerman

Odeslat příspěvekod pech. 1. 1. 2012 19:54

to je právě nejhorší věk, nejhorší mozkovej průjem :-)
pech.
Inventář

Odeslat příspěvekod Pajjoun 1. 1. 2012 19:57

Takže 18-19. :hm Ty mi většinou přijdou v pohodě, ikdyž třeba za pár let na to budu koukat jinak. :-)
TS
Pajjoun
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka