Rychlo dotazy

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod 4x110mm 16. 12. 2011 15:43

tak když to má elektroniky jako raketoplán, tak se není čemu divit. s puntem bys dojel až do moskvy i na jednu láhev kořalky :lol:
Jsem ortodoxní, uvědomělý, osvícený a bravurní cyklista a za to byste mi měli tleskat O:-)
4x110mm
Inventář

Odeslat příspěvekod ToMMyK 16. 12. 2011 17:05

Kibitz píše:můj odhad byl totiž při dobré a nabité baterii někde kolem 400km +/- autobus, tak to porovnávám s vašima odhadama :-)

odhad je pekna vec, ale moje zkusenost je 100km, ale protoze jsem udelal jednu blbost, tak bych to videl tak na 150
Kdyz turbo tlaci, tri valce staci
ToMMyK
Moderátor

Odeslat příspěvekod Kibitz 16. 12. 2011 17:08

to už klidně může být
Kibitz
Zlatý avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod gashack 16. 12. 2011 21:30

Zdravim,
opet se na garaz obracim s duverou a s dotazem: Co se stane, kdyz do zesilovace beden Genius 5.1 HomeTheater zapojim do zdirek prednich reproduktoru 3 misto jednoho reproduktoru. Jako ze by pak hral normalne subwoofer, dva zadni, centr a pak tri a tri reproduktory jako predek. Chci vyfoukat pavouky na pude :) Mam vsak pocit, ze by to zesilovaci nemuselo udelat uplne dobre a tak se radeji ptam. Dikes
Nový mazel: V6 - 3,8 l a 128 kW
gashack
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Slawall 17. 12. 2011 10:15

Bude letos avatar roku? :kuk:
Naposledy upravil Slawall dne 17. 12. 2011 10:26, celkově upraveno 1
Slawall
Vošický lover

Odeslat příspěvekod Moucha 17. 12. 2011 10:21

ho založ a bude :D
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod ultima__ratio 17. 12. 2011 10:28

Já bych soutěžil také. :-)
ultima__ratio
Inventář

Odeslat příspěvekod CHiP 18. 12. 2011 12:25

Nedávno jsem koupil mp3 přehrávač od Emgetonu, říkali jste že je to pěkný sráč a musím vám dát za pravdu. Chci aby mp3 přehrávač přehrával skladby náhodně a ten Emgeton si z 765 skledeb vybere asi 30 a ty přehrává sice v náhodném pořadí, ale pořád jen těhle pár skladem a těch zbylích asi 735 nikdy nepřehraje :roll: A je úplně jedno jak přehrávač nastavím. Ostatní skladby přehraje v normálním režimu, ale tak mě to poslouchat zase nebaví :D
Takže se ptám jaký názor máte na přehrávač Creative Zen M300? A hlavě jestli v náhodném řežimu přehrávání bude skutečně vybírat ze všech skladeb?
http://www.alza.cz/creative-zen-style-m ... 239122.htm

O:-)
S autobusem ujeto 300tis. km bez zaviněné nehody 8)
CHiP
Autobusák roku 2009

Odeslat příspěvekod Deleted user 18. 12. 2011 12:27

Mně by zajímalo, jak taková značka jako Emgeton vůbec může přežívat. Co vlastně umí? :-) I když oni snad ani už nic nevyrábějí, jen redistribuují čínu, či snad..?

Odeslat příspěvekod CHiP 18. 12. 2011 12:29

Já to vím jak můžou fungovat, já žil v domění že Emgeton je kvalitní značka, ještě jsem schválně vybíral mp3 od nich :oboze :mrgreen:
S autobusem ujeto 300tis. km bez zaviněné nehody 8)
CHiP
Autobusák roku 2009

Odeslat příspěvekod Pajjoun 18. 12. 2011 12:31

Slawall píše:Bude letos avatar roku? :kuk:

Už pěkně dlouhou dobu, pokud chci nějakou tradiční soutěž, tak si jí musim založit sám. :D Už dopředu počítam s tim, že výkon garáže zase udělam já, takže se zakládánim avataří soutěže ti fandim. :D
TS
Pajjoun
Veterán

Odeslat příspěvekod Kibitz 18. 12. 2011 12:37

bych se na to *****, zase číst, jak to bylo zmanipulovaný :D
Kibitz
Zlatý avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod Pajjoun 18. 12. 2011 12:45

Ona Mobilmania blokuje AdBlock? Je to jediná stránka, kde mi jde reklama označit, ale po kliknutí se nic neděje. Tak to se jim na to jejich fórum zase hezky vyseru, jestli budu muset čumět na to, že 2/3 stránky tvoří modrá plocha s nápisama nokie, 1/6 hejbající ostatní raklamy a zbytek nudle, ve který je vidět úplný *****, ale né příspěvky. :-/
TS
Pajjoun
Veterán

Odeslat příspěvekod ultima__ratio 18. 12. 2011 12:48

Kibitz píše:bych se na to *****, zase číst, jak to bylo zmanipulovaný :D

Tak zakážem používat multinicky?
ultima__ratio
Inventář

Odeslat příspěvekod lu.kas 18. 12. 2011 12:51

Majkl píše:Mně by zajímalo, jak taková značka jako Emgeton vůbec může přežívat. Co vlastně umí? :-) I když oni snad ani už nic nevyrábějí, jen redistribuují čínu, či snad..?

nevyrábějí no, jenom těží z toho, že mají stále trochu jméno (furt lepší než no name), tak prodávaj se svým nápisem no name šunty :)
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Štamgast

Předchozí stránkaDalší stránka