Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Jelass píše:DI nejlepe, nebo nejaky bazar, jak tady padlo.
To ti vezou Leona nebo jsi vyhral sportku?
Kibitz píše:Je to dovoz. Borec má kamaráda v CH, takže prý "občas něco doveze". Nabízí jen dvě auta, takže to si bude pravda. POV si zařídím už zítra na VIN, takže na středu budu mít zlenou kartu, STK se dnes už nově uznává dokonce i pro přihlášení zahraniční a tu to má platnou. Takže jen ta značka mi chybí, abych s tím mohl odjet po silnici po vlastní ose.
malejjara píše:DI zadne znacky nevydava, pokud je tim myslen Dopravni inspektorat, coz je soucast Policie CR. Pokud je to legalni dovoz ze zahranici, tak to ma zahranicni prevozni znacky a zadne ceske prevozni znacky nepotrebuje do prvniho prihlaseni v Registru vozidel.
Kibitz píše:Jelass píše:DI nejlepe, nebo nejaky bazar, jak tady padlo.
To ti vezou Leona nebo jsi vyhral sportku?
Potřebuji mít dvě autaVšak jsme si psali, sháněl jsem nějakou čtyřkolku, se subaru jsem si to rozmyslel
Pak jsem měl vybráno Freelandera, ale kde jsem se o tom zmínil, tam si klepali na čelo, že je to i přes luxusní cenu akorát kasička. Nakonec ve středu jedu pro Vitaru 2002, ale jak nová.
Drejkaa píše:Když mi nabíji baterka na noťasu jen do deseti procent, takže to mám pořád napíchly, tak je v ***** baterka?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků