Rychlo dotazy

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod malejjara 6. 4. 2015 20:21

DI zadne znacky nevydava, pokud je tim myslen Dopravni inspektorat, coz je soucast Policie CR. Pokud je to legalni dovoz ze zahranici, tak to ma zahranicni prevozni znacky a zadne ceske prevozni znacky nepotrebuje do prvniho prihlaseni v Registru vozidel.
malejjara
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Kibitz 6. 4. 2015 20:36

No ne, myslel jsem odbor dopravy na magistrátu, prostě úřad, ne policii.
Kibitz
Zlatý avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod malejjara 6. 4. 2015 20:37

Tak to ale neni DI.
malejjara
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Pajjoun 6. 4. 2015 20:46

Dělá se USB kabel s vypínačem?
Docela by se mi hodil. Já našel jenom HUB. To by šlo taky, ale beru to až jako nouzový řešení.
TS
Pajjoun
Veterán

Odeslat příspěvekod Kibitz 6. 4. 2015 20:47

Jelass píše:DI nejlepe, nebo nejaky bazar, jak tady padlo.
To ti vezou Leona nebo jsi vyhral sportku? :D

Potřebuji mít dvě auta ;-) Však jsme si psali, sháněl jsem nějakou čtyřkolku, se subaru jsem si to rozmyslel :-)) Pak jsem měl vybráno Freelandera, ale kde jsem se o tom zmínil, tam si klepali na čelo, že je to i přes luxusní cenu akorát kasička. Nakonec ve středu jedu pro Vitaru 2002, ale jak nová.
Kibitz
Zlatý avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod Kibitz 6. 4. 2015 20:47

malejjara píše:Tak to ale neni DI.

ano, spletl jsem se
Kibitz
Zlatý avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod pech. 6. 4. 2015 20:49

freelander je skutečně ukrutnej sráč, vitara je dobrá, pokud se vyhneš francouzskýmu dieslu.
Rip: Škoda 105 DeLuxe 5Q
Sold: Favorit 135LX zvaný Sysel
Aneb já to říkám furt, zlatej karburátor!
A nyní učebnicový příklad produktu globalizace a Francouzským jménem a Českým pasem a strojem jež je svědkem Rumunské obrody s Francouzským srdcem :-)
pech.
Inventář

Odeslat příspěvekod GeneHawkins 6. 4. 2015 21:18

Kibitz píše:Je to dovoz. Borec má kamaráda v CH, takže prý "občas něco doveze". Nabízí jen dvě auta, takže to si bude pravda. POV si zařídím už zítra na VIN, takže na středu budu mít zlenou kartu, STK se dnes už nově uznává dokonce i pro přihlášení zahraniční a tu to má platnou. Takže jen ta značka mi chybí, abych s tím mohl odjet po silnici po vlastní ose.

Neodjedeš. Pokud to má ještě na čistopise, zelenou papírovou mohl na vyžádání dostat s ním. Ale platí jen 14 dní.
GeneHawkins
Insomniak roku 2013-17

Odeslat příspěvekod Jelass 6. 4. 2015 22:20

malejjara píše:DI zadne znacky nevydava, pokud je tim myslen Dopravni inspektorat, coz je soucast Policie CR. Pokud je to legalni dovoz ze zahranici, tak to ma zahranicni prevozni znacky a zadne ceske prevozni znacky nepotrebuje do prvniho prihlaseni v Registru vozidel.

Co je DI tady asi chapeme vsichni a co kdyz to prijelo na podvalu, eisenstyne?
Jelass
Veterán

Odeslat příspěvekod Jelass 6. 4. 2015 22:21

Kibitz píše:
Jelass píše:DI nejlepe, nebo nejaky bazar, jak tady padlo.
To ti vezou Leona nebo jsi vyhral sportku? :D

Potřebuji mít dvě auta ;-) Však jsme si psali, sháněl jsem nějakou čtyřkolku, se subaru jsem si to rozmyslel :-)) Pak jsem měl vybráno Freelandera, ale kde jsem se o tom zmínil, tam si klepali na čelo, že je to i přes luxusní cenu akorát kasička. Nakonec ve středu jedu pro Vitaru 2002, ale jak nová.

Jo tohle, to je dobra volba. Na firmu Gatria z bohdance jsi narazil?
Jelass
Veterán

Odeslat příspěvekod Drejkaa 6. 4. 2015 22:27

Když mi nabíji baterka na noťasu jen do deseti procent, takže to mám pořád napíchly, tak je v ***** baterka?
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.
Drejkaa
Štamgast

Odeslat příspěvekod Švejk Josef 6. 4. 2015 22:30

Si tam domaluj nulu a je to OK.
Ty jsi blbej jako Švejk.
Švejk Josef
Nováček

Odeslat příspěvekod Drejkaa 6. 4. 2015 22:32

Ještě chvilku počkám, třeba odpoví někdo chytřejší :)
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.
Drejkaa
Štamgast

Odeslat příspěvekod glider 6. 4. 2015 22:33

Drejkaa píše:Když mi nabíji baterka na noťasu jen do deseti procent, takže to mám pořád napíchly, tak je v ***** baterka?

ano
.bad.decision.matters.

goes 24.5.2020 23:11
:D dnes jsi vitez

evlo 29.3.2021 13:26
Gliderovo doporučeni autowerks cajk
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod evlo 6. 4. 2015 22:33

Nebo nabijeni.
evlo
Trvalý BAN