teď jedny nějaký čas nosím a zvykl jsem si na ně... je to rychlejší než hledat mobil po kapsách... prostě zvyk a už bez nich na ruce nemůžu být, vtip je v tom že kámoš mě ty co mám tak dlouho zprotivoval až se mu to povedlo.. proto chci nové
Anonymni
od ##_## 26. 12. 2008 21:13
Všechny příšerný - designově... Ale tak asi máme rozdílný styl... Festiny teď mají spoustu pěkných modelů...
souhlasím s vascem... trochu přitlač, koukni se na amazon.com a najdeš mnohem lepší kousky... Tyhle jsou vážně nic moc... obzvlášť ty červený... to je vrchol
"He who sacrifices freedom for security deserves neither." Benjamin Franklin
amzon.com jo? no takhle.. ty cerveny mi prave doporucoval ten kamos.. ty bily sem si zas jen tak nejak nasel ja.. a ty festiny jsou do poctu
Anonymni
od ##_## 26. 12. 2008 21:18
Já hodinky nějak neprožívám a orientuju se jen podle vzhledu a MI a nejsem ochoten za ně dát víc než 5.000CZK a Festiny mě fakt zaujaly - i když ta kvalita strojku asi nebude nic moc... Ale mít na ruce automaty mě nijak neláká, nerozumím tomu, nepotřebuju to...
jinak nejaky rady? odkazy at uz na ten amazon atd? chci nejaky podobny styl jak jsou ty casia.. zadny kozeny reminky apod.. na ty mam cas az budu sedivej dedek..