Kdo je napirý?

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Jean ViC 13. 6. 2020 22:24

Ja dal sprchu, oběd a šel sem spát, pak po X hodinách later až na grilování kde sem docela držel tempo s těma co byli více ready na chlast a docela do mě teče tvrdej, po včerejších plznich

Teď zpětně vidím že jsem měl vzít volno na čtvrtek a dát dva dny a pátek lejt od rána :)
TDI DSG
Jean ViC
Pan Sklenička

Odeslat příspěvekod miromen4 13. 6. 2020 22:26

To ja se musim ***** poplacat po rameni. Pojebala se pračka, no přesněji mechanismus otvirani dviřek. Dopoledne za střizliva z toho hlava jak kopačak a už jsem koukal po novych. Zašel jsem na par piv k tomu 3 pulky, doma jsem to ještě dokrmil cca 2dl rumu a hned jsem to spravil teda už vim jak to sfouknu, doufam. Ono to piti s mirou ma něco do sebe. :love:
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Guru

Odeslat příspěvekod Pajjoun 13. 6. 2020 22:39

Pít a mluvit o sobě ve třetí osobě už je problém. :D
Pajjoun
Veterán

Odeslat příspěvekod maXX_CZ 13. 6. 2020 22:49

Asi mluvil o tech ostatnich, co s nim lejou...
maXX_CZ
Veterán

Odeslat příspěvekod miromen4 13. 6. 2020 23:08

Za flešku rumu provedu go na kde jakem rumunu.
Jinak už jsem zažil docela dost zajimavych či prazvlaštnich věci či situaci. Ale dneska dvě takove drobnosti na ktere jsem docella koukal. Sedime na zahradce popijime a nejednou se k nam sunul takovy zhrbeny a sešly stařik 70+ a v ruce žmoulal snad ještě za komanču vyrobeny skladaci deštnik. Sotva mluvil a ja si to musel nechat od kolegi přeložit. Co, že to chce ? No prodat ten deštnik. Čumim jak puk a ptam se za kolik ho chce střelit. Prej za 15kč. Asi neměl na pivo či co no u nas nepochochidil. Ale zašel za roh a po par minutach vypochodoval a v jedne ruce pořad sviral ten deštnik a v druhe ruce pivsona. Evidentně se nad nim někdo slitoval.
No a kamoš už docela chyceny začal na notu jaci, že nejsou čišnici chudaci a podivej se na toho učně jak je vychrtly to je chuadk co abla bla bla...pojď jsem, ty musiš trpět, počkej a začal se přehrabovat v peněžennce z ktere po docela dlouhe chcvili vytasil pětikilo a prejna tu maš ty chudaku vem si to. No ta reakce te obsluhy, ja byl červeny jak paviani řiť bo jsem byl ještě střizlivy. Prostě se docela cukal, ale nakonec to vzal. Baba od toho kamoše ho začala pěkně jebat no docela groteska.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Guru

Odeslat příspěvekod hobitt 13. 6. 2020 23:13

Kamos se zachoval jako pekny hovado, no.
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Inventář

Odeslat příspěvekod miromen4 13. 6. 2020 23:27

No to jo a taky se mu to vratilo jak bumerang. On neni zrovna ten co by si mohl dovolit jen tak rozhazovat pětikila což mu dala hned najevo jeho druha polovička včetně osvěty slušneho chovan. Počitam, že u nich bude teď nějakou dobu ticha domacnost a asi bude muset šahnout do kapsy pro nějaky ten puket.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Guru

Odeslat příspěvekod anonymni 13. 6. 2020 23:30

“G”
anonymni

Odeslat příspěvekod GeneHawkins 14. 6. 2020 12:38

Třeba myslel trochu víc šáhnout pro "ph".
GeneHawkins
Insomniak roku 2013-17

Odeslat příspěvekod powerball 16. 6. 2020 22:18

uz treti den tady bojuju s prebytkem z Bitova.holomci to tam zapomneli v lednici a jak ja odjizdel posledni tak sem si odvezl 11 piv a to sem tam prijel s deviti.Napoleon sem samozrejme vylil.to je nacaty a nejsem prase a je v tom urcite korona :D protoze jestli nebyla v ty jedny lahvi kterou si na Bitove posilalo asi 22 lidi kdyz zapocitam i rytire a ty buchty se psama tak tady uz urcite je :D a pak jeste joint tam sel asi v sedmi lidech no.Prymula by mel radost.
Obrázek
seek discomfort
powerball
Powerman

Odeslat příspěvekod Lukas063 16. 6. 2020 22:25

promořování full :D
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod Pajjoun 16. 6. 2020 22:55

Vylil? 8-D
Kdybych věděl, že to pro tebe bude takový sousto, tak bych se u tebe zastavil pro to břímě. :D
A to jsem si říkal, jakou vám nedělám službu, že vám tam ty studený piva nechám. :D
Pajjoun
Veterán

Odeslat příspěvekod powerball 16. 6. 2020 22:57

jenom toho napul vypityho Napoleona sem vylil tvl :D zbytek sem samozrejme nevylil.respektive leju to do sebe.
seek discomfort
powerball
Powerman

Odeslat příspěvekod powerball 16. 6. 2020 22:58

jinak dekuji za pivo :D
seek discomfort
powerball
Powerman

Odeslat příspěvekod m.a.x.i.m.u.s 17. 6. 2020 09:09

powerball píše:protoze jestli nebyla v ty jedny lahvi kterou si na Bitove posilalo asi 22 lidi kdyz zapocitam i rytire a ty buchty se psama tak tady uz urcite je :D

:D
m.a.x.i.m.u.s
Potížista

Předchozí stránkaDalší stránka