od miromen4 13. 6. 2020 23:08
Za flešku rumu provedu go na kde jakem rumunu.
Jinak už jsem zažil docela dost zajimavych či prazvlaštnich věci či situaci. Ale dneska dvě takove drobnosti na ktere jsem docella koukal. Sedime na zahradce popijime a nejednou se k nam sunul takovy zhrbeny a sešly stařik 70+ a v ruce žmoulal snad ještě za komanču vyrobeny skladaci deštnik. Sotva mluvil a ja si to musel nechat od kolegi přeložit. Co, že to chce ? No prodat ten deštnik. Čumim jak puk a ptam se za kolik ho chce střelit. Prej za 15kč. Asi neměl na pivo či co no u nas nepochochidil. Ale zašel za roh a po par minutach vypochodoval a v jedne ruce pořad sviral ten deštnik a v druhe ruce pivsona. Evidentně se nad nim někdo slitoval.
No a kamoš už docela chyceny začal na notu jaci, že nejsou čišnici chudaci a podivej se na toho učně jak je vychrtly to je chuadk co abla bla bla...pojď jsem, ty musiš trpět, počkej a začal se přehrabovat v peněžennce z ktere po docela dlouhe chcvili vytasil pětikilo a prejna tu maš ty chudaku vem si to. No ta reakce te obsluhy, ja byl červeny jak paviani řiť bo jsem byl ještě střizlivy. Prostě se docela cukal, ale nakonec to vzal. Baba od toho kamoše ho začala pěkně jebat no docela groteska.
FOCUS 1.5 EB