chorvatsko - jak prezit

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod puck 2. 6. 2008 21:36

dajte tipy jak prezit, co najlacnejsie :-) chcem tam ostat tak 4 tyzdne aj s rodinkou - koniec juna, zaciatok jula. planujem jeden mozno dva presuny medzi letoviskami, byvanie na private izba s kuchynkou akceptujem okolo 30 euro na noc. jak sa tam lacno odstravovat ? kde lacno nakupovat ?
minuly rok ma najviac iritovali ceny syrov a predrazeny nie velmi chutny chlieb.
puck
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod 911 2. 6. 2008 21:49

jet do rakouska
Never a frown with golden brown
911
Inventář

Odeslat příspěvekod puck 2. 6. 2008 21:50

potrebujem k moru :-) kvoli alergii na preliecenie dobre pre deti. a kedze som si tento rok vycistil ucet, tak prilis na rozhadzovanie nemam, keby sa mi tie 4 tyzdne zadarili do 2 tisic euro tak by to bolo fajn
Naposledy upravil puck dne 2. 6. 2008 21:52, celkově upraveno 1
puck
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod viktorr 2. 6. 2008 21:51

jezdi nakupovat do stredozemi...jina rada neni :-) v primorskych letoviscich je to predrazene...
viktorr
Nováček

Odeslat příspěvekod puck 2. 6. 2008 21:53

nj, ale kde a jak daleko a jaky je rozdiel v cenach ? a nepreplatim usetrene za nakup na bezine ?
trebars budem v zadare... tak kam chodit nakupovat ?
puck
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod viktorr 2. 6. 2008 21:56

nevim kam jedes,takze konkretni nazvy mest ti asi nereknu...toto jako radu moc neber:-/ je to takovy holy fakt...proste obecne jsou potraviny i sluzby lacinejsi ve stredozemi...tezko radit..me ten jejich chleba ala velka veka chutna... a pokud zrusi ten zakaz dovozu masnych a mlecnyhc vyrobku..je to jasny,ne? syry z domu, maslo atd tez, nejaky jidla uz uvareny a zmrazeny atd...mesic je dlouha doba...to uz byhc se tam asi i nudil..
viktorr
Nováček

Odeslat příspěvekod puck 2. 6. 2008 21:59

minuly rok sme za 2 tyzdne minuli 2 tisicky a teraz to chcem na 4 tyzdne a to uz bude treba nejaku strategiu... vozit z domu na dovolenku to som este nerobil, keby to zrusili celkom by mi to bodlo :-)
nudit sa nebudem... berem si book a pracu :-) a dufam, ze nejaky ten net obcas objavim.
puck
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod viktorr 2. 6. 2008 22:03

pockej...pises o detech....predpokladam manzelku mas taky takze dejme tomu 4 osoby a za dva tydny jste tam nechali 2 tisice??? covece s tebou budu muset jezdot na dovolenou:-) pedpokladam to je cifra pouze za jidlo,ze?
jinak teda tento obnos se tam da pomerne snadno utratit ve 4 lidech za tyden jenom za zmrzliny:-D a to nenei zadny velky rozhazovani a vetsinu jidla s sebou z domu no...takze se tez drzime a snazime se drzet naklady pri zemi:-)
viktorr
Nováček

Odeslat příspěvekod puck 2. 6. 2008 22:06

to je ubytko + jedlo 2 dospeli, 1 dieta. a boli sme na istrii, takze nic lacne :-) ubytovanie boli za 38 na noc, velmi pekne, velka terasa s hupackou a pod nou rovno more, plus stravovanie v restauraciach, obcas nejaka pleskavica na plazi a hned to bolo...
puck
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod viktorr 2. 6. 2008 22:08

pockej...ted si asi nerozumime...ty mluvis o 2000euro??? ja mylsle,ze v prepoctu na vase slovensky koruny:-D jsme si kurna rikal..:-D
viktorr
Nováček

Odeslat příspěvekod viktorr 2. 6. 2008 22:08

potom samozrejme jsem ty 2 tisice uvazoval v ceskych korunach za ejich zmrzliny...
viktorr
Nováček

Odeslat příspěvekod puck 2. 6. 2008 22:09

jako koruna tvrdne, ale teda fakt za 2 tisic korun v chorvatsku asi tazko :-)

mne zas neslo do hlavy, jak chces utratit 2 tisice za zmrzlinu :-) to by si umrel na podchladenie
Naposledy upravil puck dne 2. 6. 2008 22:10, celkově upraveno 1
puck
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod viktorr 2. 6. 2008 22:09

no jak to tak vypada tak uz jsme ponekud utahanej a pomaleji mi to premysli...proto preju peknou dovolenou a dobrou noc:-D
viktorr
Nováček

Odeslat příspěvekod viktorr 2. 6. 2008 22:10

puck píše:jako koruna tvrdne, ale teda fakt za 2 tisic korun v chorvatsku asi tazko :-)
no prave to mi neslo do palice:-D ikdyz jsem to myslel pouze za jidlo s tim,ze si vezete neco z domu...:-)
viktorr
Nováček

Odeslat příspěvekod viktorr 2. 6. 2008 22:10

puck píše:jako koruna tvrdne, ale teda fakt za 2 tisic korun v chorvatsku asi tazko :-)

mne zas neslo do hlavy, jak chces utratit 2 tisice za zmrzlinu :-) to by si umrel na podchladenie

:D :tleskani
viktorr
Nováček

Další stránka