stavebni koutek

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod glider 18. 5. 2025 22:29

Arnie J píše:
glider píše:Jakoze oskrety?

Takový prapodivný škrábanec, moc to vidět není, proto jsem si toho všimnul až po týdnu co mi to vrátili. Ale kua, mají tam auto na opravu svého předchozího failu a vrátí to s dalším poškozením. To si fakt neumí dát bacha ani když je to druhý pokus?

Ludia ludia a zase ludia :((
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod Arnie J 18. 5. 2025 23:51

Jop, škoda. Přitom dobrý úmysl postavit se k tomu čelem tam byl, ale zas to někdo na dílně zcela nezvládnul :eh
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod evlo 19. 5. 2025 03:56

Goesson píše:aneb kdyz si nechas udelat patky od staveni firmy na garazove stani

ale tak tobe se to prece nedeje, takze si to takhle predpokladam chtel, ne?
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Goesson 19. 5. 2025 12:19

kua, tak barak jeste nema ani plan, ale interiery jsou uz vybrane kura. Jinak nechutne jak vsechno stoji v realu jinak, nez na letaku, kde je "cena od" a realita pye 5x horsi bo v tom neni nic...
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod hopa26 19. 5. 2025 12:28

davej neco, at muzu puknout vzteky ze to mas hezci.

nejradeji kupuju veci na stavbu za hotovy. shodou okolnosti za moment jedu do kvelbu predat platbu za dodane veci.
hopa26
Venclovský

Odeslat příspěvekod Goesson 19. 5. 2025 12:32

jak poslou vizosky poslu. ale proste dojdu do obchodu se dvermi. pekne dvere cedulka od 4500. pak chcu barvu. rozmer. bezoblozlove. magneticke. kliku a pyco 25. tak jsem podekoval a sel sem.
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod hopa26 19. 5. 2025 13:03

jo, to zname dobre. zajimavy ale pak je a mam to svym zpusobem rad, ze kdyz si pak clove da praci, najde hodne podobny reseni a nemyslim z ali temu a usetris a osvedcilo se mi, se s tim kdo prepordava veci nebo to soli za nesmysl bejt uprimnej a rict ze tohle at si schova pro lidi kdo neresi penize.
hopa26
Venclovský

Odeslat příspěvekod evlo 19. 5. 2025 14:20

Goesson píše:kua, tak barak jeste nema ani plan, ale interiery jsou uz vybrane kura. Jinak nechutne jak vsechno stoji v realu jinak, nez na letaku, kde je "cena od" a realita pye 5x horsi bo v tom neni nic...
to máš pravdu, když jsem objednával v polsku gauč, tak chtěli asi 2000 příplatek za dopravu, ale zas teda týpek to dovezl až do obýváku
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod evlo 19. 5. 2025 14:24

Goesson píše:jak poslou vizosky poslu. ale proste dojdu do obchodu se dvermi. pekne dvere cedulka od 4500. pak chcu barvu. rozmer. bezoblozlove. magneticke. kliku a pyco 25. tak jsem podekoval a sel sem.
divný, že mě se to něděje, čím to může být, dokonce jsem dostal slevu na dveře
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Goesson 19. 5. 2025 17:30

proc bych mel dostavat nejske slevy. kupuju si kvalitni veci ne smecka co jim tam lezi a nikdo je enchce
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod evlo 19. 5. 2025 17:36

tak proč brečíš, že ti neřeknou cenu předem, když cenu neřešíš?
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Goesson 19. 5. 2025 17:37

nejak ses do toho zamotal
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Pičusek obecný 19. 5. 2025 20:47

garážmistr píše:Jo, to je uvěřitelný. Já mám tendenci ke každýmu koho nemám vyzkoušenýho přistupovat s nedůvěrou. Tak vysvětluju, kreslim, kladu kontrolní otázky, atd.

Seš zase chytrej jak radio, ty a něco vysvětlovat
Pičusek obecný
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pičusek obecný 19. 5. 2025 20:48

Goesson píše:vsechno beru. ale proste nedomyslis vse. opravdu by ses jich ptak zda tu patku ze ztraceneho budou skladat na sebe nebo sikmo? proste oni jsou v te kreativite vzdy o krok na pred. tady bylo 9 bodu ty dodrzeli. material taky. vysku taky. jen to udelali cik cak no.

A co je tam špatne? Zase si hraješ na machýrka?
Pičusek obecný
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Arnie J 19. 5. 2025 21:09

tak hoši kdo se nudí?
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Předchozí stránkaDalší stránka