Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
pozpatku_fijA píše:MgX píše:Ano, a taky jsou lidi, kteří ještě důchod nemají a dělat nemůžou, protože jsou vážně nemocní. A taky jsou důchodci, kteří by dělat chtěli, ale nemůžou, protože to prostě nezvládnou.
Možná by bylo vhodné už nenásledovat vlnu „politického násilí“ vůči osobám vyššího věku a nechat důchodce být. Myslím, že stáří by se mělo prožívat důstojně, ne ve stresu a obavách, kde mě kdo napadne, protože jsem starý.
Jedna upřímně míněná rada - nechceš vyhledat pomoc psychologa? Přijdeš mi malinko v tenzi ...
MgX píše:pozpatku_fijA píše:MgX píše:Ano, a taky jsou lidi, kteří ještě důchod nemají a dělat nemůžou, protože jsou vážně nemocní. A taky jsou důchodci, kteří by dělat chtěli, ale nemůžou, protože to prostě nezvládnou.
Možná by bylo vhodné už nenásledovat vlnu „politického násilí“ vůči osobám vyššího věku a nechat důchodce být. Myslím, že stáří by se mělo prožívat důstojně, ne ve stresu a obavách, kde mě kdo napadne, protože jsem starý.
Jedna upřímně míněná rada - nechceš vyhledat pomoc psychologa? Přijdeš mi malinko v tenzi ...
Ale no tak. Na psychologa jsou tu jiní adepti
Možná čtu jiné diskuze, než zbytek osazenstva zde. Možná hovořím s jinými lidmi, než zbytek osazenstva zde. Již nějakou dobu se to „válí“ tak, jakože důchodci = škůdci rozvoje státu a překážka pro mladé. Nelíbí se mně to.
GeneHawkins píše:A ty to "politické násilí vůči osobám vyššího věku" vidíš tady, že proti němu tady brojíš?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků