Politicky produktivní koutek

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Mr.Semtex 13. 12. 2024 10:05

To je už přes čáru, ne? :D
Mr.Semtex
Hodnostář

Odeslat příspěvekod Arnie J 13. 12. 2024 10:06

pro důchodce jen to nejhorší! :D
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod polda 13. 12. 2024 10:59

:D :D
polda
Veterán

Odeslat příspěvekod aaaa 13. 12. 2024 13:53

Legalizovat synteticke drogy, to by jim slo, lobiste prodejcu HHC byli u fialove vlady uspesni.

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-valek-si-dupnul-zakaz-hhc-se-prodluzovat-nebude-navzdory-doporuceni-resortu-40500774

Ze je predavkovani jednoduche, smrt neodvratna, nikoho nezajima.

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/synteticky-kanabinoid-otrava-drogy-ostrava-umrti-thc-marihuana_1809111616_jgr
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mr.Semtex 13. 12. 2024 14:11

Hele, co na to říct.. Tak to neber, ne? 8-)
Mr.Semtex
Hodnostář

Odeslat příspěvekod aaaa 13. 12. 2024 14:15

Ja pak musim sbirat ty zdrogovane, vis? Neni to pak jednoduche jednat s clovekem, ktery ma vyfetovany mozek. Mozna byste nechteli zazit ani vyslech fetaka?
aaaa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jouda.III 13. 12. 2024 14:51

V tvém připadku se asi nepozná, kdo vyslýchá a kdo je vyslýchaný...
Bývalý místopředseda ruské centrální banky:
"V pondělí dojde na měnovém trhu ke katastrofě"
Jouda.III
Komunistobijec

Odeslat příspěvekod MgX 13. 12. 2024 16:16

pozpatku_fijA píše:
MgX píše:Ano, a taky jsou lidi, kteří ještě důchod nemají a dělat nemůžou, protože jsou vážně nemocní. A taky jsou důchodci, kteří by dělat chtěli, ale nemůžou, protože to prostě nezvládnou.

Možná by bylo vhodné už nenásledovat vlnu „politického násilí“ vůči osobám vyššího věku a nechat důchodce být. Myslím, že stáří by se mělo prožívat důstojně, ne ve stresu a obavách, kde mě kdo napadne, protože jsem starý.

Jedna upřímně míněná rada - nechceš vyhledat pomoc psychologa? Přijdeš mi malinko v tenzi ...

Ale no tak. Na psychologa jsou tu jiní adepti ;-)

Možná čtu jiné diskuze, než zbytek osazenstva zde. Možná hovořím s jinými lidmi, než zbytek osazenstva zde. Již nějakou dobu se to „válí“ tak, jakože důchodci = škůdci rozvoje státu a překážka pro mladé. Nelíbí se mně to.
S pozdravem MgX
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod Goesson 13. 12. 2024 16:22

ano znacna cast populace to tak ma.
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod GeneHawkins 13. 12. 2024 16:53

MgX píše:
pozpatku_fijA píše:
MgX píše:Ano, a taky jsou lidi, kteří ještě důchod nemají a dělat nemůžou, protože jsou vážně nemocní. A taky jsou důchodci, kteří by dělat chtěli, ale nemůžou, protože to prostě nezvládnou.

Možná by bylo vhodné už nenásledovat vlnu „politického násilí“ vůči osobám vyššího věku a nechat důchodce být. Myslím, že stáří by se mělo prožívat důstojně, ne ve stresu a obavách, kde mě kdo napadne, protože jsem starý.

Jedna upřímně míněná rada - nechceš vyhledat pomoc psychologa? Přijdeš mi malinko v tenzi ...

Ale no tak. Na psychologa jsou tu jiní adepti ;-)

Možná čtu jiné diskuze, než zbytek osazenstva zde. Možná hovořím s jinými lidmi, než zbytek osazenstva zde. Již nějakou dobu se to „válí“ tak, jakože důchodci = škůdci rozvoje státu a překážka pro mladé. Nelíbí se mně to.

A ty to "politické násilí vůči osobám vyššího věku" vidíš tady, že proti němu tady brojíš?
GeneHawkins
Insomniak roku 2013-17

Odeslat příspěvekod aaaa 13. 12. 2024 16:56

Jsou sebezahledeni, chybi jim empatie, povazuji ji za slabost.
aaaa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Goesson 13. 12. 2024 17:04

GeneHawkins píše:A ty to "politické násilí vůči osobám vyššího věku" vidíš tady, že proti němu tady brojíš?

tak jouda tady do nich docela sil kdyz dostali mimoradnou valorizaci
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Jouda.III 13. 12. 2024 17:18

Ta mimořádná valorizace se propisuje do dalších valorizací a zvyšuje deficit důchodového systému.
Bývalý místopředseda ruské centrální banky:
"V pondělí dojde na měnovém trhu ke katastrofě"
Jouda.III
Komunistobijec

Odeslat příspěvekod Goesson 13. 12. 2024 17:20

ano to je logicke. jde o tu formu sdeleni tvehi nazoru. ale to jedno. proste sis nasel viniky sitiace duchodce
Goesson
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka