mfilip píše:Nejaky tip pro inspiraci nemate? Krom neceho z toho profanovaneho shopu se smrady
Tak tedy něco od Sephora?
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
mfilip píše:Nejaky tip pro inspiraci nemate? Krom neceho z toho profanovaneho shopu se smrady
Arnie J píše:ty nejsi jeho parterka
mfilip píše:aha, dobra otazka ... pro partnerku ...
garážmistr píše:Arnie J píše:ty nejsi jeho parterka
Jsem odpovídal na dotaž 8:52. To je v pořádku, ne?
glider píše:mfilip píše:aha, dobra otazka ... pro partnerku ...
Kua ty to striedas.
Knizka o byvalej vyjde kedy?
glider píše:mfilip píše:aha, dobra otazka ... pro partnerku ...
Kua ty to striedas.
mfilip píše:glider píše:mfilip píše:aha, dobra otazka ... pro partnerku ...
Kua ty to striedas.
prej stridas ... posledni byla jedina, kde jsem rozchod inicioval ja ... a se vsi praradou, vcetne vysetrovani PCR, soudu, zalob, no radsi nevzpominat. Je to za mnou. Nebudu sdilnejsi, par lidem tady to vadi a jsou Vanoce a ja jim to kazit nechci.
Jedine, co k tomu asi reknu, ze vsechno ma v zivote smysl, vse se melo stat, protoze kdyby se to nestalo, tak
bych ted nebyl happy a to ja ted jsem asi nejvic. Je to ted proste fajn.
mfilip píše:glider píše:mfilip píše:aha, dobra otazka ... pro partnerku ...
Kua ty to striedas.
prej stridas ... posledni byla jedina, kde jsem rozchod inicioval ja ... a se vsi praradou, vcetne vysetrovani PCR, soudu, zalob, no radsi nevzpominat. Je to za mnou. Nebudu sdilnejsi, par lidem tady to vadi a jsou Vanoce a ja jim to kazit nechci.
Jedine, co k tomu asi reknu, ze vsechno ma v zivote smysl, vse se melo stat, protoze kdyby se to nestalo, tak
bych ted nebyl happy a to ja ted jsem asi nejvic. Je to ted proste fajn.
Jean ViC píše:Je to pravda lidé co utekli hrobníkovi z lopaty bývají šťastnější, ale zdali je nutné to absolvovat si nejsem jistý:)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků