Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
myšpulín píše:Jo, vzniklo nějaké nové oddělení na tu kybernetickou bezpečnost.
NoSwearek píše:saabik píše:Jsem vždycky chtěl řídit letecký provoz, povolovat letadlům vzlet a přistání, zodpovědnost, brát velký prachy a vytahovat se tím, že tuhle práci dělám. Ale pak jsem zjistil, že berou asi jednoho ze sta. Tak jsem to raději ani nezkoušel a šel raději doplňovat zboží do Makra.
Jsem tě na ČM a ani v HK v Makru ještě nepotkal.
maXX_CZ píše:Umis v tom chodit, proc delat pres den, kdyz v noci lip plati a prace je to stejna.
fricoolinek2 píše:Jsou v ČR kategorie pozic, na které může (typicky mladý a bezdětný) zaměstnanec (tj. v Německu silně daněný) získat čistou mzdu, která se pomalu blíží německé kupní síle?
hopa26 píše: dratovy 40, musis dochazet na štelovani a nikde te nevezmou kolem pce, vsude plno. k tomu se pak plati za dalsi navstevy plus po dokonceni lecby takze te to vyjde na necelejch 55 ve finale. k tomu rozdedrena huba, cisteni po kazdym jidle, zakaz koly a cokolady uplnej. pak sou nejaky s gumickama, ty nejsou moc vhodny pro nas a nesrovnaj skus, aby sedela horni celist proti spodni v pozadovanym sklonu. ty by byly full za 65 priblizne.
pak sou neviditelny a ty mame my. sady co ti udelaj a menis si je sam, chodis obcas na kontrolu, vse bez front cekani, super pristup. kdyz bys mel do 20 sad je to za 85. od 21 do 39 je to za kilo.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků