HLEDÁM PRÁCI - NEHLEDÁTE KOLEGU ? NABÍDKA PRÁCE

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Lukas063 22. 11. 2024 19:21

Jsem jednou, ještě za mladých studentských let, vzal místo kamose noční sichtu na doplňování zboží v obchodě a celkem dřina.
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod salam01 22. 11. 2024 19:25

myšpulín píše:Jo, vzniklo nějaké nové oddělení na tu kybernetickou bezpečnost.

Tak jo ;-)
Kdo se bojí, sere v síni.
salam01
Obecní blb

Odeslat příspěvekod Moucha 22. 11. 2024 20:59

NoSwearek píše:
saabik píše:Jsem vždycky chtěl řídit letecký provoz, povolovat letadlům vzlet a přistání, zodpovědnost, brát velký prachy a vytahovat se tím, že tuhle práci dělám. Ale pak jsem zjistil, že berou asi jednoho ze sta. Tak jsem to raději ani nezkoušel a šel raději doplňovat zboží do Makra.

Jsem tě na ČM a ani v HK v Makru ještě nepotkal. :(

Ja tebe jo
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod saabik 22. 11. 2024 21:41

maXX_CZ píše:Umis v tom chodit, proc delat pres den, kdyz v noci lip plati a prace je to stejna.

Jo, přes noc Marko, přes den byla škola. Moc dlouho se to ale nedalo vydržet.
Alpina B3 Touring 2023

Všichni skončíme u Porsche.
saabik
Inventář

Odeslat příspěvekod Goesson 22. 11. 2024 21:45

toho nadelas…
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod fricoolinek2 6. 12. 2024 22:59

Jsou v ČR kategorie pozic, na které může (typicky mladý a bezdětný) zaměstnanec (tj. v Německu silně daněný) získat čistou mzdu, která se pomalu blíží německé kupní síle?
JSEM VÁŠ KRÁL, MOJI PODDANÍ!
Bazoš fůůůůj!
fricoolinek2
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Jean ViC 6. 12. 2024 23:04

Dle stupně retardace
TDI DSG
Jean ViC
Pan Sklenička

Odeslat příspěvekod Goesson 6. 12. 2024 23:16

fricoolinek2 píše:Jsou v ČR kategorie pozic, na které může (typicky mladý a bezdětný) zaměstnanec (tj. v Německu silně daněný) získat čistou mzdu, která se pomalu blíží německé kupní síle?

ano
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod fricoolinek2 6. 12. 2024 23:29

Bist Du sicher?
Bazoš fůůůůj!
fricoolinek2
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Goesson 6. 12. 2024 23:32

jakoze nejsou prace za kilo?
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod fricoolinek2 6. 12. 2024 23:33

Ale jsou to práce, co by v Reichu byly tak za 7 500 Eur brutto max?
Bazoš fůůůůj!
fricoolinek2
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Goesson 6. 12. 2024 23:49

nevim
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Majkl 7. 12. 2024 00:38

Btw: Bist du dir sicher? Dativní reflexe je tu povinná stejně jako v češtině; třeba znát pro dosažení německýho platu.
Majkl
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod aaaa 7. 12. 2024 05:41

Takovy poslanec urovne nemeckych platu dosahne, staci si zalozit politickou stranu a umet volicum jednou za 4 roky neco noveho presvedcive nalhat.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod opasino 7. 12. 2024 10:10

hopa26 píše: dratovy 40, musis dochazet na štelovani a nikde te nevezmou kolem pce, vsude plno. k tomu se pak plati za dalsi navstevy plus po dokonceni lecby takze te to vyjde na necelejch 55 ve finale. k tomu rozdedrena huba, cisteni po kazdym jidle, zakaz koly a cokolady uplnej. pak sou nejaky s gumickama, ty nejsou moc vhodny pro nas a nesrovnaj skus, aby sedela horni celist proti spodni v pozadovanym sklonu. ty by byly full za 65 priblizne.

pak sou neviditelny a ty mame my. sady co ti udelaj a menis si je sam, chodis obcas na kontrolu, vse bez front cekani, super pristup. kdyz bys mel do 20 sad je to za 85. od 21 do 39 je to za kilo.

Hele hopa tady ale trochu překrucuješ data. Ono totiž:
1. Svět rovnátek je vyhlášená klinika v v Praze, což znamená vyšší cena.
2. Vybral jsi si prakticky jedno z nejlepších řešení a hlavně komfortní, takže proto tak vysoká cena.
3. U dratových se gumičky a další návštěvy platí jen někde, někde zaplatíš jen jednu cenu za patro a pak už je vše v ceně.
4. Drátové s gumička zkus srovnají, pokud tam není něco výrazného.
5. Že by vůbec nikde nebrali není pravda. Kolega byl cca 3 měsíce zpět ve svět rovnátek, kilo jako ty. Poslal jsem ho do Brodu, kam jezdíme my, vzali ho a nakonec se mi klanil div se nezlomil v pase, že to bude mít za mín než půlku ceny. Samozřejmě neviditelné to nejsou.
Navíc, jsem teda toho názoru, že i když u drátových s gumičkama to třeba dva dny ponasazení- úpravě - srovnání bolí, tak to se dá vydržet a není to nic co by děti výrazně zatížilo.
Nekritizuji, jen mi ten příspěvek přijde zavádějící.
opasino
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka