Majkl píše:Arnie J píše:Taky že si to hraje na něco hogo fogo, ceny jak za ajfon, ale přitom je to prašivý android ve své nejzabugovanější podobě.
Drsnost… Když vezmu, že z Androidů, co jsem měl, byl můj zdaleka nejoblíbenější Nexus 4
U mě M7.
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Majkl píše:Arnie J píše:Taky že si to hraje na něco hogo fogo, ceny jak za ajfon, ale přitom je to prašivý android ve své nejzabugovanější podobě.
Drsnost… Když vezmu, že z Androidů, co jsem měl, byl můj zdaleka nejoblíbenější Nexus 4
ace2 píše:Sem kupoval ledničku od Samsungu a nevím co si o ní mám myslet popravdě.
K ní jsem si koupil pračku a s tou jsem naopak spokojenej. Ale na ledničku nemám názor. Určitě nemá spotřebu co má na štítku, by mě zajímal ten realistický parametr podle kterýho ty energetický štítky dělají. Protože má spotřebu tak 2x větší. Pak se mi zdá že občas divně reguluje teplotu. Někdy mi přijde že jí něco popadne a jede na plnej výkon a žene i chladící část do minusových teplot, asi 2x jsem jí u toho přistihl. Sem jí vypnul-zapnul a zase jela normálně. Tak nevím jestli je to error, nebo nějaký optimalizace, nebo nějaký cyklus něčeho. Tak aspoň že je na ní 20 let záruka, na pračku taky. (tedy týká se to jen motoru)
asi už bych příště koupil jinou.
Goesson píše:jako cokoli… hele jak sem to uz osal nekolikrat… jen ten co si koupi dacii ma pak potrebu vsechnx okolo prsvedcovat o genialite volby. majitel mercedesu tim nikdy neztraci cas.
_maty_ píše:Goesson píše:jako cokoli… hele jak sem to uz osal nekolikrat… jen ten co si koupi dacii ma pak potrebu vsechnx okolo prsvedcovat o genialite volby. majitel mercedesu tim nikdy neztraci cas.
Vzhledem k tomu že mám oboje (android i Apple) to dokážu spolehlivě posoudit sám
glider píše:Samsung ruls.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků