Je iPhone/Apple nemoc?

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Redlajn 12. 9. 2024 22:42

Majkl píše:
Arnie J píše:Taky že si to hraje na něco hogo fogo, ceny jak za ajfon, ale přitom je to prašivý android ve své nejzabugovanější podobě.

Drsnost… :-( Když vezmu, že z Androidů, co jsem měl, byl můj zdaleka nejoblíbenější Nexus 4

U mě M7.
Redlajn
Inventář

Odeslat příspěvekod Redlajn 12. 9. 2024 22:42

glider píše:Samsung ruls.

Na ledničky je cajk.
Redlajn
Inventář

Odeslat příspěvekod ace2 12. 9. 2024 23:01

Sem kupoval ledničku od Samsungu a nevím co si o ní mám myslet popravdě.

K ní jsem si koupil pračku a s tou jsem naopak spokojenej. Ale na ledničku nemám názor. Určitě nemá spotřebu co má na štítku, by mě zajímal ten realistický parametr podle kterýho ty energetický štítky dělají. Protože má spotřebu tak 2x větší. Pak se mi zdá že občas divně reguluje teplotu. Někdy mi přijde že jí něco popadne a jede na plnej výkon a žene i chladící část do minusových teplot, asi 2x jsem jí u toho přistihl. Sem jí vypnul-zapnul a zase jela normálně. Tak nevím jestli je to error, nebo nějaký optimalizace, nebo nějaký cyklus něčeho. Tak aspoň že je na ní 20 let záruka, na pračku taky. (tedy týká se to jen motoru)

asi už bych příště koupil jinou.
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 12. 9. 2024 23:07

vypaluje DPF :D
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Goesson 12. 9. 2024 23:11

ace2 píše:Sem kupoval ledničku od Samsungu a nevím co si o ní mám myslet popravdě.

K ní jsem si koupil pračku a s tou jsem naopak spokojenej. Ale na ledničku nemám názor. Určitě nemá spotřebu co má na štítku, by mě zajímal ten realistický parametr podle kterýho ty energetický štítky dělají. Protože má spotřebu tak 2x větší. Pak se mi zdá že občas divně reguluje teplotu. Někdy mi přijde že jí něco popadne a jede na plnej výkon a žene i chladící část do minusových teplot, asi 2x jsem jí u toho přistihl. Sem jí vypnul-zapnul a zase jela normálně. Tak nevím jestli je to error, nebo nějaký optimalizace, nebo nějaký cyklus něčeho. Tak aspoň že je na ní 20 let záruka, na pračku taky. (tedy týká se to jen motoru)

asi už bych příště koupil jinou.

tak spotreba je kimbinace okolni teploty a tiho co mas uvnitr. dabl papiru nemam ubzadneho spotrebice co sem kdy meril. vetsinou je to 70-120% proti stitku
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod ace2 12. 9. 2024 23:12

jo, uplně tak nějak to vypadá. Mě napadlo jestli se tím třeba nezbavuje vlhkosti a zamrzání nebo tak něco. Mám v ní hozenej zigbee teploměr a je na chytrý zigbee zásuvce takže mám celkem přesnej přehled co a kdy dělá. Pračka Samsung naopak má úplně zanedbatelnou spotřebu, ta celkem překvapila. Navíc je na sama o sobě na Wifi. Ledničku s Wifi začal Samsung dodávat na EU trh asi půl roku po tom co jsem koupil tuhle :D
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod ace2 12. 9. 2024 23:19

jo těch 70-120% navíc o proti štítku asi tak nějak souhlasí. Ten energetický štítek je úplně k ničemu. Mě nevadí když tam bude dvojnásobek, ale vadí mi když je to nesmysl.

Ta lednička má spotřebu podle štítku jen v zimě a když je nastavená na "holiday" režimu. A samozřejmě celý měsíc není ani jednou otevřená.
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 12. 9. 2024 23:29

ja nepisu 70-120% navic. ale ze pokud ma napsano 1kw denne tak mi to bere 0,7-1,2 za den. samo jak nacpu do lednicikx dva hrnce s horkou polivkou jede to na vic.
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod m_tsch 13. 9. 2024 05:58

To nedělej, to není správné.
m_tsch
Veterán

Odeslat příspěvekod _maty_ 13. 9. 2024 07:27

Goesson píše:jako cokoli… hele jak sem to uz osal nekolikrat… jen ten co si koupi dacii ma pak potrebu vsechnx okolo prsvedcovat o genialite volby. majitel mercedesu tim nikdy neztraci cas.

Vzhledem k tomu že mám oboje (android i Apple) to dokážu spolehlivě posoudit sám ;-)
_maty_
Adminův miláček

Odeslat příspěvekod Goesson 13. 9. 2024 07:41

ty urcite.
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod m_tsch 13. 9. 2024 07:46

_maty_ píše:
Goesson píše:jako cokoli… hele jak sem to uz osal nekolikrat… jen ten co si koupi dacii ma pak potrebu vsechnx okolo prsvedcovat o genialite volby. majitel mercedesu tim nikdy neztraci cas.

Vzhledem k tomu že mám oboje (android i Apple) to dokážu spolehlivě posoudit sám ;-)

Taky tak, netvrdím, že to posoudím správně, objektivně, spolehlivě nebo tak, ale posoudím to sám.
m_tsch
Veterán

Odeslat příspěvekod Slawall 13. 9. 2024 07:50

glider píše:Samsung ruls.

+1 jem ted nainstalovl nov upate a jsou tam dalsi AI picovinky, dobre na fotky apod. uvidim co zbytek co se tyce upravy textu atd..
Slawall
Vošický lover

Odeslat příspěvekod glider 13. 9. 2024 09:21

A tolke roky si sa trapil s nahrazkami ze.
glider
Ja chcem Slovak

Předchozí stránkaDalší stránka