Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
ace2 píše:Nissan350Z píše:Nissan350Z píše:Poprvé za 11 let mě Apple *****. Chci koupit iPad 10. generace (letošní novinka) a k tomu Apple tužku. Nejde koupit druhá generace, protože nefunguje magnetický nabíjení a ještě je tam nějakej jinej displej. Je potřeba koupit 1. generaci, jenže ta se nabíjí přes lighting konektor a novej iPad má USB-C. Takže k tomu všemu je ještě potřeba přikoupit asi za 4 kila adaptér, protože se 1. generace musí spárovat tak, že se připojí k tabletu, přitom nabíjet se dá i z iPhonu. Tvl, fakte demence tohle
Tak už dodává adaptér k 1. generace tužky v balení za stejnou cenu, najs najs, asi čtou garáž
Sem tady už psal hned na začátku. Uplně debilita, apple měl Pencil 1 zrušit a nechat jen další generaci.. ne ted jak trotl bys musel nabíjet Pencil přes kabel. Tohle fakt umí vymyslet jen corporátní prostředí. Vsadím se že za Jobse by za tenhle nápad někdo vyletěl z práce
ace2 píše:Já kupodivu nabíjím doma co nepomalejší nabíječkou. Mám samozřejmě i rychlé nabíječky, ty mám v cestovním setu, ale doma nabíjím co nejpomaleji. Hezky večer píchnu a ráno je nabitej stejně.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků