Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
CHiP píše:NiceOne: http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?t=8176
Hůře možná ano, ale jde to. Mám zkušenosti z tématu Ruská auta. Tam vystupoval Anonymouse.Honza729 píše:Jarda: No, to se lehce rekne, ale hur provadi.Nikdo pri smyslech se nenecha do nekonecna urazet a bombardovat nesmyslnymi pindy. Uz jen to, ze je tu kolem nej tak dusno, by melo adminy pobidnout k nejakemu systemovemu reseni, protoze ignorace takoveho vola nic neresi, viz. prave AR.
To by byla dobrá věcička. Jestli jsem to dobře pochopil, neprošel návrh na obecné automatické ignorování funkční pro všechny uživatele. Pokud by ale byla zmíněná volba v uživatelském nastavení jak zmiňuješ, rozhodoval by o aktivaci uživatel a jen by to zautomatizovalo činnost, kterou uživatelé s pevnou vůlí beztak dělají. Prostě, já nechci mít zobrazené příspěvky pana XY, tak je mít zobrazené nebudu. Ostatní je mít zobrazené budou. Problém je, že i tak budu ty příspěvky pana XY vidět v citacích. A tím se vracíme k NEREAGOVAT, NEVŠÍMAT SI, NENECHAT SE VYPROVOKOVAT.NiceOne píše:Dobre by bylo, kdybych si mohl nastavit nezobrazovani jeho prispevku.
Nikoho by to nediskriminovalo a bylo by jenom na me ze ho nechci videt a tim padem by me bylo jedno ze me urazi.
...ale myslim, ze tento navrh zde uz byl a neprosel
Mr.L píše:ono by stacilo, aby se moderatori nechovali jako arogantni hovada a delali svoji praci...pak by zadne upravy nebyly zapotrebi...
Deli píše:Nějaké příklady...?./quote]
Lukas[CZE] píše:a pokud i date osobne ban, tak si muže změnit IP a je tady zase. Prostě na to je jediné řešení. Ignorovat pokud Vám vadí!!! /quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků