Nová galerie AutoRevue: co je nového

Rady, náměty, připomínky

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Pajjoun 12. 6. 2012 22:11

To už teď dáváte na titulku a tim pádem i RSS fotky z galerie? Jako je to zajímavej nápad z pohledu Galerie, ale z pohledu Autorevue celkem tragédie. Už takhle máte novinky opožděně, článků vesměs málo, samý odkazy na YT atd. a teď se tam ještě začnou cpát fotky...
TS
Pajjoun
Veterán

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 13. 6. 2012 09:41

ELzyx: To je dobrý nápad, zkusíme tam přidat informaci, kdy bude možné příští fotku nahrát.

Pajjou: Existuje vůbec ještě nějaký horší web než AutoRevue? :-)
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Pajjoun 13. 6. 2012 09:46

Samozřejmě. Autorevue neni rozhodně nejhoršim webem, ale z velmi dobrý pozice spadlo někam do průměru a píše úplně stejně a úplně to samý jako ostatní servery. Sice tu je pořád pár zajímavejch rubrik(ojetiny), ale ty to nevytrhnou. A to že je článků málo a tak se to zaplácává odkazama na YT, kde je pár vět textu je fakt a když se teď jako hlavní články začnou objevovat i fotky z Galerie...

A pořád má AR nejlepší diskuzní fórum a Galerii a to snad zůstane.
TS
Pajjoun
Veterán

Odeslat příspěvekod MELLO 13. 6. 2012 09:46

Autorevue zachraňuje garage :D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod eLzyx 13. 6. 2012 09:54

Marku sice vím, že to sem moc nepatří, ale v poslední době se často diskutuje na téma Mazda CX-5, resp. "zázračná" spotřeba se Skyactive-G. Neplánujete nějaký test? Pokud ano, mohli byste zjistit u automobilky jestli ten motor může spalovat E85. S kompresním poměrem 14:1 si o to říká. Zatím nikde tohle auto pořádně netestovali a když už, tak bez konkrétní skutečné spotřeby.
Díky.
I za tu úpravičku v galerce díky.
eLzyx
Veterán

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 13. 6. 2012 10:02

To sem fakt nepatří a já se navíc o AR starám jen z technického hlediska – aby fungoval web a přidružené služby. To se musíte zeptat redakce, která ale sem do fóra moc nechodí. Zkuste to třeba přes formulář Připomínky, co je na webu. Nebo mail šéfredaktorovi.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Jelass 13. 6. 2012 10:05

prosím, prosím ,já mám ještě dotaz:
TomeekHoleek píše:Uplně jsem na ně zapomněl, ale je pravda, že to takhle fungovalo, někdy jsem se záměrně koukal jen na ně a cvikal F5 a vždycky mě něco zaujalo... :-)

Aby to nezabíralo třeba plac na titulce, co to dát jako nějakou speciální kategorii, nebo třeba ještě další 1řádek pod Nejlepší snímky, Náhodné snímky...ten jeden řádek, tedy 4 fotky by stačily.

A nebo nahoře Nové fotografie, Všechny fotografie, Náhodné fotografie, Kategorie?

To se fakt občas hodilo.
Mondeo MK4 1.6eb, Mitsu Eclipse Cross 1.5T Mivec Intense
p:Mondeo MK3 fl 2.0i Viva, Kiwi 8G ufo 1.8 i-vtec Sport, GrandCaravan mkV 3.3i V6 SE, Corolla mkXI 1.4 vvti, Fabia mkI 1.4 mpi
"D1.8T: Koupil dvoulitr a jezdí s ním jako s dvoulitrem."
Jelass
Veterán

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 13. 6. 2012 10:07

Promyslím to.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod burty s krenem 13. 6. 2012 11:16

eLzyx píše:Marku sice vím, že to sem moc nepatří, ale v poslední době se často diskutuje na téma Mazda CX-5, resp. "zázračná" spotřeba se Skyactive-G. Neplánujete nějaký test? Pokud ano, mohli byste zjistit u automobilky jestli ten motor může spalovat E85. S kompresním poměrem 14:1 si o to říká. Zatím nikde tohle auto pořádně netestovali a když už, tak bez konkrétní skutečné spotřeby.
Díky.
I za tu úpravičku v galerce díky.

elzyx napis jim no. a kdyz uz budes u toho, tak jim vyrid, at zkusi pouzit mobil, co maj v kapse, nebot kazdy dneska zvladne HD video a kdyz se jim nebude klepat ruka, tak je to uplne pouzitelne a nekdy je video vic nez tisic slov a hlavne by je to nezabilo a nikdy jiny to nedela :!:
VW Golf VIIIC 1.5 eTSI 110kw
Ford Fiesta ST 1.5 EB 147kw
burty s krenem
Demakokot

Odeslat příspěvekod eLzyx 13. 6. 2012 14:39

Marek Lutonský píše:To sem fakt nepatří a já se navíc o AR starám jen z technického hlediska – aby fungoval web a přidružené služby. To se musíte zeptat redakce, která ale sem do fóra moc nechodí. Zkuste to třeba přes formulář Připomínky, co je na webu. Nebo mail šéfredaktorovi.

ok ;-)
eLzyx
Veterán

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 13. 6. 2012 15:51

Jinak jsme právě navýšili denní limit pro nahrávání fotek: místo tří je jich teď možné nahrát pět.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Pajjoun 13. 6. 2012 16:07

To budeme za chvilku zase na desíti, jak jsme začínali. :D
Ale tenhle krok vítam. Tři jsou někdy dost málo, pět je tak akorát.
Naposledy upravil Pajjoun dne 13. 6. 2012 16:59, celkově upraveno 1
TS
Pajjoun
Veterán

Odeslat příspěvekod eLzyx 13. 6. 2012 16:51

pět je akorát. Díky
eLzyx
Veterán

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 13. 6. 2012 18:10

Kuk na čtyři náhodné fotky :) Jsou v novém řádku pod topem.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Jelass 14. 6. 2012 14:50

děkujeme :D
Jelass
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka