Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
TomeekHoleek píše:Uplně jsem na ně zapomněl, ale je pravda, že to takhle fungovalo, někdy jsem se záměrně koukal jen na ně a cvikal F5 a vždycky mě něco zaujalo...
Aby to nezabíralo třeba plac na titulce, co to dát jako nějakou speciální kategorii, nebo třeba ještě další 1řádek pod Nejlepší snímky, Náhodné snímky...ten jeden řádek, tedy 4 fotky by stačily.
A nebo nahoře Nové fotografie, Všechny fotografie, Náhodné fotografie, Kategorie?
To se fakt občas hodilo.
eLzyx píše:Marku sice vím, že to sem moc nepatří, ale v poslední době se často diskutuje na téma Mazda CX-5, resp. "zázračná" spotřeba se Skyactive-G. Neplánujete nějaký test? Pokud ano, mohli byste zjistit u automobilky jestli ten motor může spalovat E85. S kompresním poměrem 14:1 si o to říká. Zatím nikde tohle auto pořádně netestovali a když už, tak bez konkrétní skutečné spotřeby.
Díky.
I za tu úpravičku v galerce díky.
Marek Lutonský píše:To sem fakt nepatří a já se navíc o AR starám jen z technického hlediska – aby fungoval web a přidružené služby. To se musíte zeptat redakce, která ale sem do fóra moc nechodí. Zkuste to třeba přes formulář Připomínky, co je na webu. Nebo mail šéfredaktorovi.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků