Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
speleo píše:OT Hyza: server IBM stále neběží, budem nejspíš odstupovat od smlouvy, plus úhradu penále
Ferda Mravenec píše:1AI5689 píše:...se o tobě dozvím víc ...
jen jsem ti chtěl ještě trochu ubrat radost - jméno v účtu gmailu je falešný
Ferda Mravenec píše:No, berme to jen jako lekci z toho, že i taková ptákovina jako je účet na diskusním fóru, stojí někomu za práci s hacknutím účtu - viz pomoc s heslem. Já tuším svého velkého obdivovatele Vantage, který si dal nejprve práci s životopisem a poté se i časově (45minut) kreje jeho poselní aktivita pod nickem Vantage a začátkem editace pod mým nickem. Holt někteří nesou kritiku velmi těžce.
2 admini (kteří dělají mrtvého brouka) - není hacknutí cizího účtu trochu proti pravidlům? pokud se shodují IP adresy (vantage), navrhuji ban i pro uživatele, který si dal práci s hacknutím účtu
-- 20. 4. 2010 00:47 --
2 audis - MB-Gl jsem si založil dnes odpoledne, když jsem si myslel, že jsem natolik blbej, že jsem zapomněl heslo k 1AI 5689. Teprve večer jsem zjistil, že někdo psal pod mým nickem jiný příspěvek. Holt nesmíš podceňovat hesla ani k takovým hloupostem jako je diskusní fórum...
1AI5689 píše:Úplně mi stačí ten telefon z ověření Gmailu...
Si myslím, že je tady každému buřt kdo je a není ferda._maty_ píše:ferdouš: nejlíp uděláš když si založíš úplně nový nick, stejně teď nikdo neví který z těch tří je opravdu ferda...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků