Hacknutý účet

Rady, náměty, připomínky

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod 1AI5689 19. 4. 2010 23:55

hele tak si připrav palečky na to celonoční mazání mobilem a ahojky :)
Asi tak?
Naposledy upravil 1AI5689 dne 20. 4. 2010 00:04, celkově upraveno 1
1AI5689
Nováček

Odeslat příspěvekod Ferda Mravenec 19. 4. 2010 23:59

1AI5689 píše:...se o tobě dozvím víc ...

jen jsem ti chtěl ještě trochu ubrat radost - jméno v účtu gmailu je falešný :-)
všude byl, všechno zná
Ferda Mravenec
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod audis 20. 4. 2010 00:39

co to tady řešíte? ještě před chvili (2 min) tento pic měl 0 příspěvků a pvní přísvěvek byl od někoho jiného. tak trochu tuším..., i když žít budu i tak..

-- 20 dub 2010 00:43 --

puvodně
Obrázek
Mohli bychom prosím vystoupit ihned z Evropské Unie?
audis
Štamgast

Odeslat příspěvekod Ferda Mravenec 20. 4. 2010 00:45

No, berme to jen jako lekci z toho, že i taková ptákovina jako je účet na diskusním fóru, stojí někomu za práci s hacknutím účtu - viz pomoc s heslem. Já tuším svého velkého obdivovatele Vantage, který si dal nejprve práci s životopisem a poté se i časově (45minut) kreje jeho poselní aktivita pod nickem Vantage a začátkem editace pod mým nickem. Holt někteří nesou kritiku velmi těžce.
2 admini (kteří dělají mrtvého brouka) - není hacknutí cizího účtu trochu proti pravidlům? pokud se shodují IP adresy (vantage), navrhuji ban i pro uživatele, který si dal práci s hacknutím účtu

-- 20. 4. 2010 00:47 --

2 audis - MB-Gl jsem si založil dnes odpoledne, když jsem si myslel, že jsem natolik blbej, že jsem zapomněl heslo k 1AI 5689. Teprve večer jsem zjistil, že někdo psal pod mým nickem jiný příspěvek. Holt nesmíš podceňovat hesla ani k takovým hloupostem jako je diskusní fórum...
všude byl, všechno zná
Ferda Mravenec
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod audis 20. 4. 2010 00:57

<edit smazano foto mě zmatlo>./../.... :
ty máš dva nicky? to bylo na tebe? budiš no, neřeším.. není muj problém.

a proč máš foto a podpis (možná byvalý) jako goes? to je folklorní provokace?
Mohli bychom prosím vystoupit ihned z Evropské Unie?
audis
Štamgast

Odeslat příspěvekod Ferda Mravenec 20. 4. 2010 01:10

audis píše:a proč máš foto a podpis (možná byvalý) jako goes? to je folklorní provokace?

už jsem ho dlouho nepoužíval a tohle tam zústalo jako guzova provokace. ale spíš si udělám nějaký úplně nový a ferdu nechám zase spát
všude byl, všechno zná
Ferda Mravenec
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod vilik 20. 4. 2010 05:57

Že by se nám tady zase množily kozy, jako nedávno? :mrgreen:
vilik
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod tomlaurin 20. 4. 2010 06:13

Me v zimě někdo hacknul auto, nechal svítit lampičky a do rána me vybil baterií. Nesnáším hackery!d
Volvo V70 je nejporuchovější auto na světě. Ani 15let starý fiat se mu nedokázal vyrovnat.
tomlaurin
Štamgast

Odeslat příspěvekod aaakecal 20. 4. 2010 07:28

To je dobrá *****, budu muset taky popracovat na bezpečnosti...
Posledně jsem si instaloval nějaký program na tvorbu a pamatování hesel, předělal jsem si všechny přístupy a po týdnu dovolené, co jsem nebyl u PC jsem zapomněl heslo od toho programu. To bylo práce to vše dostat z5...
aaakecal
Nováček

Odeslat příspěvekod vantage 20. 4. 2010 07:30

Ferda Mravenec píše:No, berme to jen jako lekci z toho, že i taková ptákovina jako je účet na diskusním fóru, stojí někomu za práci s hacknutím účtu - viz pomoc s heslem. Já tuším svého velkého obdivovatele Vantage, který si dal nejprve práci s životopisem a poté se i časově (45minut) kreje jeho poselní aktivita pod nickem Vantage a začátkem editace pod mým nickem. Holt někteří nesou kritiku velmi těžce.
2 admini (kteří dělají mrtvého brouka) - není hacknutí cizího účtu trochu proti pravidlům? pokud se shodují IP adresy (vantage), navrhuji ban i pro uživatele, který si dal práci s hacknutím účtu

člověče ty seš duševně nemocnej a schýza je jen bonus...

Ano, sestavil zde kdysi shrnutí tvých příspěvků, aby si všichni mohli udělat obrázek co seš za moulu. Nevidím ale jedinej důvod, proč bych ti měl hacknout účet.
Chlap, kterej umře s největším množstvím hraček, vyhrává...
vantage
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod m4lcolm 20. 4. 2010 08:06

Ferda zase sbira podklady a jeste se to pokousi zneuzit vuci vantagovi, ktereho nema v lasce? Ja bych se nejake nove psychologicke hre vubec nedivil.
m4lcolm
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Hyza 20. 4. 2010 08:14

tiez si myslim ze je tu taka 70% ze je to nieco podobne :-)
Namluv si, co chceš.
Arguing on the Internet: "Somebody's wrong!"
-------------------------------------------------------------------------------------------
Militia est vita hominis super terram.
Bella res est mori sua morte.
Hyza
Inventář

Odeslat příspěvekod m4lcolm 20. 4. 2010 08:16

A i kdyby nebylo, jak si vubec muze dovolit z toho nekoho narknout bez platneho soudniho rozhodnuti (analogie k jeho postojum ve vlaknu o vytlaceni ze silnice) :D
m4lcolm
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Anonymni 20. 4. 2010 08:25

ja se klidne priznam, ze v urcite dobe bylo hacknuti nicku zalezitosti par minut, takhle jsem tehdy hacknul 2 ucty, presneji radek ondrasik a mgr kvetos dadacek, po tom co jsem chybu v systemu udal adminovi z toho byl celkem pruser, ale opravilo se to a dnes uz by to jit nemelo. Btw nebudu rikat zpusob jak jsem na to prisel jen heslo uzivatele jsem k tomu nepotreboval a za dalsi, nemohl jsem ani majiteli zmenit heslo, neslo to..
Anonymni

Odeslat příspěvekod speleo 20. 4. 2010 08:27

m4lcolm píše:A i kdyby nebylo, jak si vubec muze dovolit z toho nekoho narknout bez platneho soudniho rozhodnuti (analogie k jeho postojum ve vlaknu o vytlaceni ze silnice) :D

:D :tleskani trefné
"Čas nikdy nevymaže vzpomínky na dobrou kočku, stejně jako žádný kartáč nevyčeše všechny její chlupy z pohovky" (L.Dworken).

Ford Focus II. kombi 2.0i 107kW Titanium
speleo
Uživatel deaktivován

Předchozí stránkaDalší stránka