od niio 11. 11. 2007 17:49
Vdaka za pripomienky.
- Olej kontrolujem pravidelne (1x mesacne) + vsetky ostatne kvapaliny.
- Technicky som zdatny, opravil som na aute vsetko co sa pokazilo a co bolo mozne rozobrat a vymenit.
- Na servise nesetrim, pytal som sa na tie veci preto, ze napriklad, ak by tie sviecky Bosh napriklad len znizili vykon auta a mali nizsiu zivotnost a inac by autu neublizili, tak by som ich tam v pripade financnej nudze dal. Inac davam vsetko kvalitne veci co sa tyka servisu. A ten servis by teda mohol stat tych 20tis a mal by som mat pokoj na 60tis km (olej 10tis km alebo 1rok), co by mi malo stacit uplne az kym to auto nepredam, alebo nie?
- Co znamena jezdit Klobouka? Na 80% jazdim a rozbieham sa rovnako ako ostatni vodici, na 10% agresivnejsie a 10% s jemnou nohou na plyne. V meste rychlost dodrziavam (zvyknuty som jazdit 60km/hod na 5tom prev. stupni ale nie je problem jazdit aj na 4ke, pripadne auto drzat v otackach, ktore ma najradsej - to pre tych, co by mali pripomienky). Ak prekracujem rychlost, tak o nejakych 10-20km mimo mesta. Inac na kruhacoch spomalujem minimalne, vacsinou sa daju preletiet 60tkou. Snazim sa jazdit plynulo....
- chyby na aute odhalim hned, ako je to citit alebo pocut, alebo ked blikne kontrolka, pravidelne (4x do roka) kontrolujem podvozok aj ramena, karoseriu, rozvody, poloosi, potrubia. Pozeram sa, kde sa ukazuje hrdza a podobne. Tankujem na shellke Vpower (teda budem tankovat) vzdy v nedelu je o korunu lacnejsi.
Na aute chodim hlavne po meste (70%), pripadne do roboty 15km mimo mesta. Chcel by som s nim ist v lete na dovolenku k moru, chodievam este snowboardovat do velkych stredisk, kde je lahky pristup autom, preto som sa pytal na velky kufor, bolo by dobre, keby sa tam zmestil snowboard krizom (max 170cm) ....
AMD X2 5000+ BE 2.6@3.1,ASUS EAH3870 512DDR4 890/1196,ASUS M3A AMD770FX,Samsung 16MB 250GB HD252HJ + 32MB 1TB HD103UJ ,WD320GB 7200rpm USB2.0, 4x2GB DDR2 800MHz, LG 20" LCD L204WT-BF 5ms 1680x1050,Artic freezer pro64,Fortron 400W Blue storm II