Pohodli v E46 aneb jake sportovni BMW za 300 tacu

Poraďte jaké auto koupit!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Anonymni 19. 10. 2007 11:45

bond: nejsem si jist ale kdyz by mel m packet vcetne narazniku, nemel by vypadat nejak takto? http://bonjoviguitar.bo.funpic.de/autos/BMW/330i/3.JPG
Naposledy upravil Anonymni dne 19. 10. 2007 12:27, celkově upraveno 1
Anonymni

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 19. 10. 2007 12:05

Sportovni sedadla mam urcite, volant nevim jak poznam... :)

Nekde jsem cetl, ze M-podvozek se daval jen jako soucast kompletniho M-packetu. Poznate nekdo z tech mych fotek, jestli M-packet mam nebo ne? :-) Jinak urcite taky budou rozdily v M-packetu pred a po faceliftu (moje je jeste pred faceliftem).
Mr.Scully
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Anonymni 19. 10. 2007 12:14

Mr.Scully píše:Sportovni sedadla mam urcite, volant nevim jak poznam... :)

Nekde jsem cetl, ze M-podvozek se daval jen jako soucast kompletniho M-packetu. Poznate nekdo z tech mych fotek, jestli M-packet mam nebo ne? :-) Jinak urcite taky budou rozdily v M-packetu pred a po faceliftu (moje je jeste pred faceliftem).

no divej tady mas model pred faceliftem s takovym naraznikem, je fakt ze jsem nasel i takovou verzi co mas ty ale prijde mi to nejake moc tuctove :hm bond b yto mel vedet lip :)

Obrázek
Anonymni

Odeslat příspěvekod vavrekj 19. 10. 2007 12:16

a inac ako spokojny s autom ??????
vavrekj
Nováček

Odeslat příspěvekod Deli 19. 10. 2007 12:17

Mno, z těch fotek to neni moc poznat, ale nepřijde mi, že by to byl mpaket... :hm Navíc, volant bys měl mít s tou spodní packou jako by plnou, nez té mezery a hlavně je na něm M-kové logo...
- You’re disturbing my oboe practice.
- You don’t play the oboe.
- I could play the oboe.
8)
Deli
Bronzový avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod Anonymni 19. 10. 2007 12:18

tady byl tunning naraznik :)

a jeste tedy volant jak pise deli...

[img][img]http://resize.like.cz/images/1192792853fvvf.jpg[/img][/img]
Naposledy upravil Anonymni dne 19. 10. 2007 12:26, celkově upraveno 1
Anonymni

Odeslat příspěvekod Deli 19. 10. 2007 12:24

maty: ten volant to je ončo, ale ten nárazník vidim asi prvně, to bych viděl na nějakej tuning :)
- I could play the oboe.
8)
Deli

Odeslat příspěvekod Anonymni 19. 10. 2007 12:26

jj ten volant patri k jinemu autu ktere je taky oznaceno jako M a ke vsemu ma dost podobny naraznik jako bmw tady pana uzivatele :lol: ja se v tech naraznicich vubec nevyznam, a ke vsemu se mi na 3ce beztak libi jen ten z kombiku (ten co ma bond) :)
Anonymni

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 19. 10. 2007 12:26

Beru zpet ten volant - vzpomnel jsem si, ze je tam stejne jinej nez od vyroby. Takze ten resit nemusime.

Z tech mych fotek toho moc videt neni. Zkusim to jeste nafotit nekde na slunicku a zepredu. A prohrabu se temi nemeckymi papiry, co k tomu mam. Mozna i ten snizenej podvozek byla jen marketingova strategie prodejce :) Mozna je ten "muj" M-packet pouze "vizualni", tzn. drobny "tuning" predchoziho majitele.

vavrekj - jeste nemuzu jezdit, papiry k autu budou v pondeli, pak otestuju :) Zatim jsem jel jen kousicek a vypada to skvele.
Mr.Scully
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Deli 19. 10. 2007 12:27

Tak ten sníženej podvozek může být "jen" sprotovní ;)
- I could play the oboe.
8)
Deli

Odeslat příspěvekod Anonymni 19. 10. 2007 12:28

at je to jak je to ci je s M nebo ne, pripojuju se ke gratulaci, at jen dlouho slouzi a king of the road budes i bez narazniku :-) ;)
Anonymni

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 19. 10. 2007 12:38

Ja bych si paradoxne spis oddychnul, kdyby to byla seriovka, protoze o snizeni prilis nestojim, s tim autem chci normalne jezdit po ceskych silnicich :) Takze v zasade je mi to uplne fuk. Ale ze zvedavosti to zkusim zjistit.

... a taky myslim, ze 330i je king of the road nezavisle na tom, jestli je v M-packetu nebo ne :-)
Mr.Scully
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Deli 19. 10. 2007 12:44

tak "obyč" 46-ka mohla mít buď seriovej nebo sportovní podvozek - to podle vzhledu nepoznáš, jen ten sportovní je trochu nižší... Mpaket bylo už skoro jiný auto :D
- I could play the oboe.
8)
Deli

Odeslat příspěvekod Dubnobass 19. 10. 2007 13:14

To Mr.Scully: Po 2 letech a 60k km muzu zodpovedne rict, ze E46 330i s M-podvozkem na 17 je i na ceskych silnicich v pohode (ve srovnani treba s Mondeem)
Dubnobass
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 20. 10. 2007 09:44

Tak jsem prozkoumal papiry a v bonusove vybave jsem nasel "sportliche Fahrwerksabstimmung", takze pokud moje zaklady nemciny staci, tak jsem odvodil, ze podvozek nemam M-, nybrz "jen" sportovni (o 10 mm snizeny) a M-kola, resp. sportovni sedadla jsou tedy jen doplnky, nikoliv soucast M-packetu.
Mr.Scully
Kolemjdoucí

Předchozí stránka