Pohodli v E46 aneb jake sportovni BMW za 300 tacu

Poraďte jaké auto koupit!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Deli 25. 9. 2007 14:16

sedan před

Obrázek

sedan po

Obrázek

IMHO nonmpaketovej se mi víc líbí před :) A neříkam to proto, že ho mam :D
- You’re disturbing my oboe practice.
- You don’t play the oboe.
- I could play the oboe.
8)
Deli
Bronzový avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 25. 9. 2007 14:55

Dik za osvetleni :) Libi se mi obe verze, takze facelift resit nebudu :) Budu rad, pokud se mi ta 330i vubec nejaka podari sehnat. Obeslal jsem mailem dva dovozce, uvidim, jestli mi daji nejakej tip.
Mr.Scully
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Majkie 25. 9. 2007 15:55

Scully: Tak u nás jsou lidi taky ujetý na diesely, to je každého věc, jak si to spočítá a je ochoten obětovat klady benzínu. Ale Němci jsou opravdu úchylní - na kombíky. Já bych tam asi zapadnul, protože kombíka občas využiju a e46 jsem hledal v touringu. Ale podíl kombíků je tam mnohem větší. V benzínových verzích to ale není tak hrozné jako u dieselů, tam se sedan e46 hledá fakt špatně. No já už rezignoval, zařadím se do řady černých ovcí, dalším autem po benzínové poměrně sportovně naladěné Hondě bude komfortně naladěné pětiválcové dieselové kombi. Život je změna a já jsem páprda. :D
Ignorance is bliss
Majkie
Štamgast

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 26. 9. 2007 09:29

Btw. co si myslite o tomhle?
http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=5958039

Cipovany nebrat? :) SMG do mesta taky nebrat? :)
Mr.Scully
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MMira 26. 9. 2007 09:39

to auto je v nabidce uz hoooodne dlouho. nebo ze by uz zase?

Uprava (je tam navic kompresor) je od Kellenerse, z te bych strach obecne nemel, ovsem tezko rict, jestli je to auto zajimave nebo ne.

sam jsem nad nim trochu premyslel asi tak pred pul rokem. pouzit za zaklad nepochybne velmi nakladne prestavby 325i je ponekud diskutabilni a tezko rict, co k tomu puvodniho majitele vedlo. spise bych v tomhle pripade byl hodne opatrny a nestandartnostem se vyhnul.
FWD na pojizdky, AWD na potah, RWD na zabavu, co vice si prat.
MMira
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 26. 9. 2007 09:44

Tipnul bych, ze kdyz se na nem neco podela, tak cena opravy bude stat za to :-)
Mr.Scully
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Deli 26. 9. 2007 09:46

Já bych to nechtěl asi kvůli tomu SMG... :hm

btw. úprava na 180kw je celkem mazec :shock:
- I could play the oboe.
8)
Deli

Odeslat příspěvekod MMira 26. 9. 2007 09:56

jako zajimave svezeni to urcite bude, o tom zadna. ale je to potencionalni past.
MMira
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Polda_V6 26. 9. 2007 22:55

Jen bych upozornil na to ze 330i s 16" koly nesezenes (nevejdou se) a Nemec ktery si koupi 330i nebude po dalnici jezdit 130. Ani tam to neni obycejne auto. Kdyby chtel jezdit 130, koupi si 320..
Polda_V6
Nováček

Odeslat příspěvekod kosh 27. 9. 2007 07:17

MMira píše:to auto je v nabidce uz hoooodne dlouho. nebo ze by uz zase?

Uprava (je tam navic kompresor) je od Kellenerse, z te bych strach obecne nemel, ovsem tezko rict, jestli je to auto zajimave nebo ne.

sam jsem nad nim trochu premyslel asi tak pred pul rokem. pouzit za zaklad nepochybne velmi nakladne prestavby 325i je ponekud diskutabilni a tezko rict, co k tomu puvodniho majitele vedlo. spise bych v tomhle pripade byl hodne opatrny a nestandartnostem se vyhnul.

Auto znám. Má ostřejší vačky, trochu jiný výfuk a upravené sání a ŘJ od kelleners sport. O kompresoru není řeč
kosh
Nováček

Odeslat příspěvekod MMira 27. 9. 2007 08:37

kosh: fakt? jsem byl presvedceny, ze tam je kompresor. prece jen 40 kW navic je docela dost na to, aby to bylo jen vackami, vyfukem a cipem.
MMira
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod humbert 27. 9. 2007 13:08

Panove BMWmani, pisete tu, ze 3er E46 je dostatecne komfortni. Aspon tam smerovala otazka na rozdil mezi E39 a E46.

Ale jak dopadne porovnani pohodli podvozku s nejakym prumernejsim vozem stredni tridy stejne starym (2002 - Mondeo, 406, atd.) Rozumi se, ze na zakladnich kolech (zadne nizkoprofilove)?

Skutecne se jen ptam (E46 jsem nejel), jestli jej zaradit do vyberu. Diky.
humbert
Nováček

Odeslat příspěvekod Deli 27. 9. 2007 13:14

humbert: Určitě můžeš ;) Seriový podvozek na 15" nebo 16" je to auto úplně ok, s Mondeem plně srovnatelné, teda aspoň si si vybavuju :) 406-kou sem nějak nejel, tak nevim...
- I could play the oboe.
8)
Deli

Odeslat příspěvekod Polda_V6 27. 9. 2007 16:41

humbert: pamatuju si na recenzi z Carauta, kde meli 320i nebo 320d na standardnich kolech. O podvozku psali nadnesene stylem "pokud prejedete obrubnik, ani o tom nebudete vedet".. A vubec, neni to uplne jedno? Komfort je proste dostatecny a jizdni vlastnosti o tridu vys nez konkurence..
Polda_V6
Nováček

Odeslat příspěvekod humbert 28. 9. 2007 01:55

Deli: Mně teda Mondeo přijde tvrdé.

Polda: Jedno to samozřejmě není. Dostatečný komfort je málo. Buď to komfortní je nebo to není pro mě. O ničem co je tvrdší než Mondeo bych ani neuvažoval.

Asi nejsem typický potenciální zákazník BMW (pjanda/Bond/...) Ale E46 má snad nejkrásnější siluetu sedanu ze všech aut 90.let.
humbert
Nováček

Předchozí stránkaDalší stránka