Pohodli v E46 aneb jake sportovni BMW za 300 tacu

Poraďte jaké auto koupit!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Bond007 24. 9. 2007 15:23

Mr.Scully píše:Jasne, ze tech par tisic na pojistce neni az takovej rozdil. Spis jde o to, ze 330i a 325i na prodej az tak moc neni, takze slabej vyber. Navic mam urcity pozadavky na vybavu, coz jeste zuzuje vyber. Takze kdybych videl 325i, ktery by mi vyhovovalo, tak premejslim, jestli ho vzit. Spatny auto to asi nebude, ne? :)
325i rozhodne spatny nebude ;) sice tu benzinovych R6 moc neni, ale myslim ze je tu plno E46 v dieselu ktery vraky jsou, neco o tom vim, prave jeden prodavam :mrgreen:
Bond007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 24. 9. 2007 15:27

Paradoxne vsechny ty diesely jsou dneska daleko levnejsi nez benziny, protoze nabidka vyrazne prevysuje poptavku...

Takze vzhledem k tomu, ze nejsem tuner, ale beznej ridic, tak proste bych asi mel chtit normalni podvozek a 16" kola :-) Jenze tyhle auta si kupujou vetsinou fandove, kteri chteji M-paket a co nejvetsi kola... Bude to boj, najit neco rozumneho.
Mr.Scully
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Deli 24. 9. 2007 15:30

Si nemyslim, ale nesmíš vycházet z těch pěti kusů co jsou na tipcars... :D Určitě něco šestiválcového na obyč podvozku seženeš, zase taková rarita to neni ;)
- You’re disturbing my oboe practice.
- You don’t play the oboe.
- I could play the oboe.
8)
Deli
Bronzový avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 24. 9. 2007 15:35

Deli píše:Si nemyslim, ale nesmíš vycházet z těch pěti kusů co jsou na tipcars... :D Určitě něco šestiválcového na obyč podvozku seženeš, zase taková rarita to neni ;)"/quote]

Projizdim BMWKlub, Tipcars, Hyperinzerce, Bazos, Annonce, Avizo, Cars, SAuto, SBazar a AutoNet. I tak je pocet kusu na prodej mensi nez deset a z toho jsou nektere ctyrkolky, do kterych se mi moc nechce. Pry je to auto v beznem provozu linejsi a chova se jinak. To ten 4x4 pohon nejde vypnout nebo co?
Mr.Scully
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod glider 24. 9. 2007 15:47

vypnut 4x4? :D
ked odtrhnes hriadel, ktory vedie na prednu napravu, tak to pojde :wink:
.bad.decision.matters.

goes 24.5.2020 23:11
:D dnes jsi vitez

evlo 29.3.2021 13:26
Gliderovo doporučeni autowerks cajk
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod MMira 24. 9. 2007 16:45

MR.Scully: e46 325i je diky dobremu zprevodovani rychlejsi, nez ta soucasna, ktera ma skoro o 20 kW vic. klidne do ni bez.

a poslechni ostatni, mrkni se po necem v D. v Cechach se benzinovych sestivalcu prodalo minimum.
FWD na pojizdky, AWD na potah, RWD na zabavu, co vice si prat.
MMira
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod King of Potato People 24. 9. 2007 16:53

tak v bondove bavlnce i v deliho jsem se vezl. jednu bavlnatejsi bavlnku i ridil. a pohoda klidek ani to bondovo trepadlo neni zadnej kostitras... docela pohodlne vozitko :) rozhodne jsem se citil lepe nez v e90 (jednou jsem v tom jel, heeeeec) ale za to asi mohli zde tolik proklinane runflaty.
Breaking the sound barrier
King of Potato People
Missák Garáže 2007

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 24. 9. 2007 17:16

MMira píše:a poslechni ostatni, mrkni se po necem v D. v Cechach se benzinovych sestivalcu prodalo minimum.

Ja jakozto clovek, ktery o dovozu aut nevi skoro nic a sprechti pomerne podprumerne... :) Dovozem se dneska zabyva kazdej druhej, ale prave proto mam o to vetsi obavy - tezko poznat, kdo je solidni a kdo ne.

Jinak co vy na 4x4 nebo automat? Nebrat ani jedno? Ke sportovnimu autu mi to moc nesedi.
Mr.Scully
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod SusHa 24. 9. 2007 17:27

Mr.Scully: 4wd u BMW degraduje jízdní vlastnosti - tech +- 200 kg na přední nápravě je celkem znát a využiješ to jen párkrát...
SusHa
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod randomf 24. 9. 2007 17:36

Mám zkušenosti s 330iC kabrio, plná palba, M-Paket, 17" kolca, kožené sedačky se stehenními podpěrami. Po absolvování 750km během jednoho dne (zatím maximum dosažené) jsem se rozhodně necítil rozbitej, spíš naopak. Problém byla psychická únava, ale to je o jiném. Příjde mi, že podvozek výborně filtruje nerovnosti při zachování jisté tuhosti. Příjde mi to jako velice pohodlné auto.
randomf
Kabrioleťák roku 2007

Odeslat příspěvekod Deli 25. 9. 2007 07:23

Mr.Scully píše:Jinak co vy na 4x4 nebo automat? Nebrat ani jedno? Ke sportovnimu autu mi to moc nesedi.

Jestli chceš 4x4, tak si kup spíš audinu, nebo něco jiného a jestli automat, tak spíš 5er, trojka si zaslouží manuál :)
- You’re disturbing my oboe practice.
- You don’t play the oboe.
- I could play the oboe.
8)
Deli
Bronzový avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod otok 25. 9. 2007 08:29

No ja mám už 3 mesiace novú 530 Xi 272 k bez M paketu a sportovného podvozku na 18" 245/40 Pirelli Zero Rosso a úplná pohoda a komfort,dokonalé spojenie komfortu a športovosti ale musite sa zbaviť runflatov hneď na začiatku.
Kamoš má tiež novú 330 i ale na 19" 258 k ide to o málinko rýchlejšie ale ten komfort tam uplne postrádám.
BMW 530 xi 200kw 07/2007
Octavia II 2,0 TDI
Fiat Brava 1,4
Fiat tipo 1,9 TD
otok
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Polda_V6 25. 9. 2007 10:56

Nekolik tisic km jsem najezdil v 330xi 2001. 225/45 a 245/40 R17. S klidnym svedomim rikam, ze to auto JE pohodlny. Rozhodne pohodlnejsi nez moje A3 s 205/60 R15. Na rozbite okresce mezi Novou Pakou a Vrchlabim jsem jel 140+ a vse bylo jak ma byt. Primereny komfort, prilnavost, ovladatelnost. V zadnem jinem aute jsem se tam tak dobre necitil. Inzenyri v BMW jsou proste magove a ne ze ne.

Jestli tady nekdo pise opak, asi je zvyklej na houpavy francouzsky auta z jejichz mekkych sedacek me po par stovkach km boli zadek.
Polda_V6
Nováček

Odeslat příspěvekod Majkie 25. 9. 2007 12:27

Scully: Já rozhodně doporučuju Německo. Tam je E46 normální auto, ne sportovní modla na vyblbnutí jako tady, takže je tam většina na normálním podvozku a s 16" koly. Problém můžou být standartní sedačky, které mi fakt nesedí, ale třeba ti vadit nebudou. Zajímal jsem se o E46 po faceliftu (před ním se mi ta maska moc nelíbí, ale to je subjektivní věc), tak jsem se v Německu trochu rozhlížel. Je ale fakt, že m-paketový nárazník vypadá o dost líp.
Ignorance is bliss
Majkie
Štamgast

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 25. 9. 2007 14:10

Majkie - ja jsem moc rozdily mezi faceliftem a pred-faceliftem nevidel. Budu muset postahovat fotky a dukladne porovnavat :) Ta maska u E46 se mi libila vzdycky.

Jinak ten dovoz asi nebude sranda, Nemci jsou ujety na diesely jako my. 330i za nejakych 11000 euro, to tam sehnat skoro nejde. Ale s tou poznamkou o sportovni modle versus normalni auto na jezdeni mas pravdu.
Mr.Scully
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka