a je to tu zas auto do 250 000Kč

Poraďte jaké auto koupit!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod gogo7607 9. 4. 2007 19:40

JencekSF píše:GETZ tady z tech prditek se mi zamlouva nejvic.

jenže má v základu jen 1 airbag a to se mi moc nezamlouvá
gogo7607
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tommy11 9. 4. 2007 21:10

Fiat punto! :lol:
Fiat Grande Punto 1,4/8V dynamic 3D; oranžová merengue
Koukněte také na naše webové stránky (viz. www :) )
Tommy11
Štamgast

Odeslat příspěvekod Nick2 9. 4. 2007 22:24

gogo7607 píše:
JencekSF píše:GETZ tady z tech prditek se mi zamlouva nejvic.

jenže má v základu jen 1 airbag a to se mi moc nezamlouváu/quote]

jo, ale zas ma klimatizaci... (ta verze za 255tis.)

jinak zvolil bych ten getz. (na par dni jsem ho mel pujcenej a prisel mi fajn (nenasel jsem na nem jedinou výtku) vevnitr na svou tridu prostornej, kufr totez, celkove mi je vzhledove sympatickej, na trhu jeste neni jeho nastupce,...)
Nick2
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod ´eavy 9. 4. 2007 22:33

No ja bych bez vahani bral to Clio, co tady pastoval Saman. Je to vynikajici nabidka a rekl bych, ze Clio je v tyhle tride v soucasnosti bezkonkurencne nejlepsi auticko. Tak sup sup, dokud ho maj! :-)
Renault Mégane Coupé 2.0 ´98 bez tuzingu ;-)

Video zde: http://www.youtube.com/watch?v=xHrMQ-ONWGA
´eavy
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod marepa 10. 4. 2007 12:32

psal sem 6 let u ojetiny .. 10 let je podle mne scifi i u noveho auta.. kdyz koupi fabku tak jim ji nekdo maximalne do 3 let corne :D

rozumny 2.0 umi jezdit i za 8 litru .. to kdyz koupis 1.2 ktera ***** jede a budes jezdit s nalozenou, tak tech 7 vezme taky .. ale ano .. pro duchodce je 2.0 zbytecny
BMW E92 M3 | dlouhodoba spotrba 13.2l/100km, holt 75mph na dalnici nezere az tolik
marepa
Inventář

Odeslat příspěvekod Kubax 10. 4. 2007 15:50

A co takhle Fiat Panda, za 250 bude v klidu nova a v ramci moznosti i docela nabusena...
Kubax
Nákupčí roku 2007

Odeslat příspěvekod hobitt 10. 4. 2007 15:59

kubax: souhlasím, pak je taky dobrý swift-jestli se sežene za ty prachy
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Inventář

Odeslat příspěvekod p0etrik 10. 4. 2007 16:15

marepa píše:psal sem 6 let u ojetiny .. 10 let je podle mne scifi i u noveho auta.. kdyz koupi fabku tak jim ji nekdo maximalne do 3 let corne :D

Nesmis se divat na absolutni cisla, ale na procento ukradenych aut v pomeru k registrovanym. Skodovka je v tomhle jedinnem smysluplnem zebricku kradenosti spise uprostred, co si tak matne vzpominam tak jsou pred ni i znacky, ktere bys rekl ze se moc nekradou (Renault, Peugeot myslim taky, mozna i Nissan).
p0etrik
Servismen

Odeslat příspěvekod Kubax 10. 4. 2007 17:01

hobitt píše:kubax: souhlasím, pak je taky dobrý swift-jestli se sežene za ty prachyc/quote]

my ji chteli pro matku, akorat ta se nebyla schopna rozhoupat...tak ze nam zustalo Punto jehoz cena bude dal klesat...uz takhle by nam na protiucet dali jen 65t

takze myslim ze pro 2 starsi lidi idelani auto, vyssi posez, tzn, pohodlnejsi nastupovani...
Kubax
Nákupčí roku 2007

Odeslat příspěvekod gogo7607 10. 4. 2007 19:20

Kubax píše:A co takhle Fiat Panda, za 250 bude v klidu nova a v ramci moznosti i docela nabusena...

to neviš jak vypadá můj otec, to aby jezdil se staženým okýnkem a rameno ven :D
gogo7607
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kubax 10. 4. 2007 19:22

gogo7607 píše:
Kubax píše:A co takhle Fiat Panda, za 250 bude v klidu nova a v ramci moznosti i docela nabusena...

to neviš jak vypadá můj otec, to aby jezdil se staženým okýnkem a rameno ven :D:/quote]

aaha :D takze mini neprichazi v uvahu Mr. Green
Kubax
Nákupčí roku 2007

Odeslat příspěvekod gogo7607 10. 4. 2007 19:26

[quote="´eavy";No ja bych bez vahani bral to Clio, co tady pastoval Saman. Je to vynikajici nabidka a rekl bych, ze Clio je v tyhle tride v soucasnosti bezkonkurencne nejlepsi auticko. Tak sup sup, dokud ho maj! :-)[/quote]

uznávám Clio Storia sem opomenul , mě se nelíbí , ale otcovi se možná líbit bude , výbava Ice nezní špatně
gogo7607
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod gogo7607 10. 4. 2007 19:27

Kubax píše:
gogo7607 píše:

to neviš jak vypadá můj otec, to aby jezdil se staženým okýnkem a rameno ven :D:/quote]

no on není velkej , jen svalnatej :D
gogo7607
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kubax 10. 4. 2007 19:31

gogo7607 píše:
Kubax píše:
gogo7607 píše:

no on není velkej , jen svalnatej :D>/quote]

ale tak jako tak, chlap v Pande? To auto je holcici uz od pohledu Mr. Green Jestli bych si koupil nejakou pandu tak 100HP :twisted:
Kubax
Nákupčí roku 2007

Předchozí stránkaDalší stránka