a je to tu zas auto do 250 000Kč

Poraďte jaké auto koupit!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod marepa 9. 4. 2007 13:34

no rekl bych ze je to jeden z povedenejsich citronu .. jeste pak c2 ale zbytek :-/

clio storia sucks! :) nove clio vypada bobre, ale obavam se, ze za tyto penize nebude

ale jako jo.. klidne kupte skodovenku .. ja bych proste do toho ty penize nedal .. ale taky je pravda, ze nebudu kupovat auto za 250k ( nove)
BMW E92 M3 | dlouhodoba spotrba 13.2l/100km, holt 75mph na dalnici nezere az tolik
marepa
Inventář

Odeslat příspěvekod Anonymni 9. 4. 2007 13:36

marepa: hele ja to dal jako navrh, tak hned neres ze se bude ridit dle me... dal jsem tu jen moji vizi do ceho bych sel v tehle cenove kategrii.. byt to na me tak prisporim a koupim novy cee´d...
Anonymni

Odeslat příspěvekod Saman 9. 4. 2007 13:55

http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=5550642, je nove a je to skladovka, a za 259400,- je to slusne vybavene
6 hrnku dopovanych dvema feny
Saman
Inventář

Odeslat příspěvekod marepa 9. 4. 2007 13:55

maty: vpohode ;)

ja si totiz myslim, ze kupovat NOVE auto za tyto penize je hloupost.. to auto bude mit slaby motor, podprumernou vybavu a vyjetim z autosalonu se dostanu na hodnotu 200 tisic .. ale chapu, ze to nemas pro sebe

ja bych za ty penize koupil jety accord 2.0 a ten by urcite nejakych tech 6 roku vyrdzel a pak by ho clovek poslal dal .. ono to nove auto tech 10 let treba vyrzdi ... ale resit co bude za 10 let??? mozna ho budou muset prodat jiz za 2 roky .. takze bych ja osobne vyber auta nelimitoval tim, aby mi vydrzelo 10 roku :)

jinak sem zvedavy na jine alternativy
BMW E92 M3 | dlouhodoba spotrba 13.2l/100km, holt 75mph na dalnici nezere az tolik
marepa
Inventář

Odeslat příspěvekod marepa 9. 4. 2007 13:56

vida .. dobra koupa samane

ale jak rikam.. to je uz nove clio .. do stareho bych nesel..ale to nove se mi libi

3 dverak by byl mozna jeste za min :)
marepa
Inventář

Odeslat příspěvekod gogo7607 9. 4. 2007 13:59

fabka mě taky napadla, ale oni se budou zase 2 měsíce rozmýšlet a porovnávat a do té doby budou rozumný skladovky staré generace fuč
gogo7607
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod gogo7607 9. 4. 2007 14:03

marepa píše:vida .. dobra koupa samane

ale jak rikam.. to je uz nove clio .. do stareho bych nesel..ale to nove se mi libi

u 3dveřáku by se blbě lezlo k dětské sedačce, chcou 5 dveří
gogo7607
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Saman 9. 4. 2007 14:09

gogo7607 píše:
marepa píše:vida .. dobra koupa samane

u 3dveřáku by se blbě lezlo k dětské sedačce, chcou 5 dveří /quote]
no a to je prave blbost, u tridveraku se k sedacce leze mnohem lip 8) , dostanes se krasne pred tu sedacku a ne zboku kde sou male dvere s malim pristupem, i v mem prtavem aute kdys odsunu predni sedacku do polohy nastupovani dozadu, tak mam pred zadnima sedadlama asi 60cm kam si vlezu a muzu smatrat a obsluhovat s autosedackou 8)
6 hrnku dopovanych dvema feny
Saman
Inventář

Odeslat příspěvekod King of Potato People 9. 4. 2007 14:22

GETZ tady z tech prditek se mi zamlouva nejvic.
Breaking the sound barrier
King of Potato People
Missák Garáže 2007

Odeslat příspěvekod mpsdesign 9. 4. 2007 16:42

Já osobně bych volil Fiestu. Viděli jste ty slevy? A motor 1,25 75ps je jasná volba. Jezdím s tím nepředpisově po dálnici a 1/3 prahu a spotřeba 7l
mpsdesign
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod gogo7607 9. 4. 2007 16:48

možná jenom špatně hledám, ale fiesta pod 250 , kde ji najdu ?
gogo7607
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod NiceOne 9. 4. 2007 17:05

Fiesta je ted za 260000,- ...ale s motorem 1,3 44kW. Ta 1,25 bude drazsi.

Ma klimatizaci, 2 airbagy, el. okna,...
Peugeot 308 SW 1.6 HDI
iPhone SE
NiceOne
Inventář

Odeslat příspěvekod Anonymni 9. 4. 2007 17:23

marepa píše:maty: vpohode ;)

ja si totiz myslim, ze kupovat NOVE auto za tyto penize je hloupost.. to auto bude mit slaby motor, podprumernou vybavu a vyjetim z autosalonu se dostanu na hodnotu 200 tisic .. ale chapu, ze to nemas pro sebe

ja bych za ty penize koupil jety accord 2.0 a ten by urcite nejakych tech 6 roku vyrdzel a pak by ho clovek poslal dal .. ono to nove auto tech 10 let treba vyrzdi ... ale resit co bude za 10 let??? mozna ho budou muset prodat jiz za 2 roky .. takze bych ja osobne vyber auta nelimitoval tim, aby mi vydrzelo 10 roku :)

nesoulasim, dovedu si predstavit dva lidi co jsou sami, maji pres 50 let jak pise gogo a kupuji auto na deset let... to by s tou hondou slapli do radneho houna :) u tehle kategorie ridicu bych radil presne nove auto do 250 tisic s nejakou vybavou...
Anonymni

Odeslat příspěvekod gogo7607 9. 4. 2007 17:30

já pochybuju , že s tim někdy pojedou dál než 50 km , nevim co by dělali s 2,0l motorem, de jim spíš o rozumný provozní náklady

samozřejmě si bude muset rozhodnout sám, já jen sbírám argumnty pro a proti k jednotlivejm modelům
gogo7607
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Anonymni 9. 4. 2007 17:32

no ten dvoulitr byl uplne mimo :)
Anonymni

Předchozí stránkaDalší stránka