jednak Corsu ted mam, takze vim tak zhruba do ceho jdu a VW je asi druha varianta.
Nechci Citroen, Fiat nebo neco korejskyho, sice vim, ze je levnejsi porizovaci cena, ale zase neni takova sit servisu atd.. ale to sem ted nepatri.
Jeste pockam jestli behem dubna nebude nejaka akcni nabidka na nejake typy ci znacky aut, pak bych se samozrejme rozhodl nejak jinak, ale zatim VW nebo Opel.
je fakt, ze corsa 3dv. vypada hodne sportovne a i ten motor 1.2 16V bohate staci na to jake je to auto a hlavne na to, k cemu je urcene. Ale i presto zkusim projizdku Polem, za to nic nedam, at mam srovnani mezi 1.0 co mam ted, mezi 1.2 Polem a 1.2 16V Corsou.
o ty corse 1.0 vim, ze je 3 valec nebot ji ted mam a je to neco prisernyho, kdyz clovek potrebuje rychle seslapnout plyn nebo prudce akcelerovat. tak to jste mi asi tady ulehcili rozhodovani, 3 valec nechci.
Tak je to jasny, kouknu teda misto Pola jeste na nejakou jinou znacku, mozna Fiesta, a uvidime, ale corsa se mi opravdu hodne libi, uvnitr hodne velke auto s dobrym motorem.
strašne kecate o tych 3valcoch, mam fabiu htp 12v a za to tvoje punto by som ju nevymenil ani keby mi mali platit....viem čo hovorim... Tommy, už teraz maš okukane auto a kvalita je s fabiou alebo s polom neporovnatelne horšia a to su auta 7 rokov stare.