Dix_ píše:Pochopil,ale už si to nepamatuju.Ale jinak Corsa je jedno z mála aut co mě zaujalo.![]()
quote="Saman"]Dix_ píše:Saman:Tak ono se to těžko popisuje,když jsem měl tu předváděčku v říjnu.. /quote] tys to nepochopil vid
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Dix_ píše:Pochopil,ale už si to nepamatuju.Ale jinak Corsa je jedno z mála aut co mě zaujalo.![]()
quote="Saman"]Dix_ píše:Saman:Tak ono se to těžko popisuje,když jsem měl tu předváděčku v říjnu.. /quote] tys to nepochopil vid
Radek O. píše:zpracovani velmi dobre? nic nevrze? - to pises, jako by to bylo neco nadstandardniho. Tedy nevim, ale nepamatuji si, ze by neco v nejakem novem voze nefungovalo a nebylo dobre zpracovane. To je dnesni samozrejma vlastnost vsechno novych vozu, jaksi.
Jak muze byt 59 kW do 80 linejsi a pak to jede? To bych chapal u auta se 159 kW, ale s 59 kW je to line do 80 kmh a pak uz to nejede temer vubec.
Podvozek dobrej je co? Muzes to nejak rozepsat, nebo zustanes u obecne fraze, ktera vubec nic nerekne. Jaky by mel byt podvozek, kdyz jsi ho nezkousel v extremu, nez OK?
Radek O. píše:Pit: to neni agrese, to byla reakce na nic nerikajici text Dixe. Ja si to precetl, ale nevedel jsem o tom aute vubec nic noveho.
Kdyz bych ti napsal "auto dobre" ma to stejnou vypovidaci hodnotu. Chtelo by to nejake prirovnani.
Radek O. píše:Dix: a vidis a to je ten problem. Proto neni vhodne rikat, co je lepsi, ale vzajemne ty auta porovnat. To rekne vice, nez popis nejakeho vozu subjektivnim pohledem.
Jinak k tomu vyberu podvozku, myslim ze to je u tebe dano tim, s cim mas moznost se obcas projet...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků