Přemýšlím o novém autě a rozhodl jsem se ke koupi nyní moderních SUV.Nakonec mi ve výběru zůstaly tyto vozy.Chtěl bych požádat všechny uživatele těchto vozů o jejich názor na ně,připomínky,negativa,doporučení atd.
Všem pčedem díky,
Honza
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
preco potapas korejcov?uz to davno niesu auta druhej triedy, ale vazna konkurencia najvacsich znaciek europy a USAAndres píše:Myslim si že u Hondy nebude problém.. Korejcům bych se vyhnul. Ty jejich suverény vídam v alpách pravidelně zapadlý bez možnosti jak se vyhrabat zatimco já s předokolkou a ESP projedu krásně.... /quote]
cuvacia kamera u osobaku? u autobusu, alebo kamionu, ci nakladiaku ... ano to beriem ale u osobaku je to len zbytocne vyhodenie penazi, Skor by som bral tu SANTU, v pripade neodvratnej zrazky je myslim vo vacsom aute bezpecnejsie ... alebo sa mylim?Pit píše:Jsem v podobným rozhodování a vidím to následovně:
Plus CRV je v technické výbavě: parkovací kamera, aktivní tempomat, CMBS (systém zmírnění následků nehody = brždění v případě neodvratné srážky), honďácký motory
Plus Santa Fe je ve velikosti - ve srovnání s CRV je to náklaďák, krásný velký auto. Místa je mnohem víc i vevnitř.
Honda je taky o 100 tis. dražší.n/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků