Nová Fiesta vz. Nová Corsa

Poraďte jaké auto koupit!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod yuray 16. 11. 2006 13:21

caf julo, motor 1.25 je na auto dostatocny, zivy. Poriadny zatah citis od 3tis otacok, inak taha celkom plynulo, odstupnovany dobre, nie je nutne caste radenie.

Byvam v BA, a spotrebu meriam vzdy na jednu nadrz, obcas jazdim aj mimo mesta, cize kombinovana - najnizsiu som mal 6.2, najvyssiu 6.8. Ale na to, ze je to vacsinou mesto, je to myslim slusne. A to nejazdim nejak vyslovene na spotrebu, chcem obcas aj vyuzit prednosti 'sportoveho' podvozku:)

To je pravda, ze na nase cesty je dost tuhy, niekomu sa moze zdat nekomfortny, hlucnejsi a vacsinu nerovnosti ozaj pocitis. To je dan za tvrdsie naladenie, ale zato drzi aj na nerovnych zakrutach vo vyssich rychlostiach, neodskakuje, auto sa nenaklana, dokonca ani nejaku viditelnu nedotacavost neregistrujem a pod...
yuray
Nováček

Odeslat příspěvekod anonymni 16. 11. 2006 14:34

yuray: Spotrebu máš dobrú,ďakujem za info.
anonymni

Odeslat příspěvekod Dix_ 16. 11. 2006 22:35

Red_Dwarf: Tak já se dostal na 602 700 Kč s Corsou 1.2 16V 59 KW Sport 5.dv. a to jsem tam dal jenom pár věcí z příplatkové výbavy.

Souhrn:

Opel Corsa 1.2 16V Sport 5dv.
Metalíza
Adaptabilní halogenové světlomety
Aktivní opěrky hlavy
Automatické rozvícení světlometů po nastartování
ESP
Klimatizace automatická
Parkovací pilot vzadu
Přídavný vyhřívací systém,elektrický
Termoreflexní čelní sklo
Uchyty pro sedačku ISOFIX
DVD 100 Navi
GSM portál
Ráfky 17 5 paprsků 215/45 R17
Sada Technik-palubní počítač a tempomat
Zimní sada-vyhřívaná sedadla a vyhrávaný volant potažený kůží
Bez bodů
Auto jedině v elektrice
Je putna kolik je koní pod kapotou.Záleží,kdo je za volantem.
Dix_
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod anonymni 17. 11. 2006 19:59

No, dát 600 tisíc za Corsu mi přijde jako zvrhlolst... :hm
anonymni

Odeslat příspěvekod Dix_ 17. 11. 2006 20:01

Však neříkám,že ji kupuju,ale zkoušel jsem co jde složit.Nevíte jaké jsou na ni slevy u prodejců oproti ceníkovým cenám ?
Bez bodů
Auto jedině v elektrice
Dix_
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod andre (novy) 18. 11. 2006 17:25

tomuhle rikas jen par veci z priplatkove vybavy ? Ja myslim, ze si tam dal naprosto skoro vsechno i veci, co normalni clovek k jezdeni ani nepotrebuje.

to skoro ani neni mozny udelat takovouhle cenu, koukal si spravne po ceniku? oni totiz nektere pakety sad mohou obsahovat i to co sis dal jako zvlastni vybavu.
,,The World is not Enough"

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Wq1 18. 11. 2006 19:25

Dix_ píše:Však neříkám,že ji kupuju,ale zkoušel jsem co jde složit.Nevíte jaké jsou na ni slevy u prodejců oproti ceníkovým cenám ?v/quote]

Naprosto minimální, kolega teď chce Corsu pro manželku a jediné co ukecal jsou zimní gumy zdarma :hm Teď napsal pár prodejcům mimo Prahu mejly a čeká co mu nabídnou.
Každá práce se udělá sama, jen je třeba nechat jí na to dostatek času!
Wq1
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Dix_ 18. 11. 2006 19:30

andre: Koukal jsem se dobře,já si to zkontroluju,než něco složím. :) Tak já jsem trošku náročnější. :D
Bez bodů
Auto jedině v elektrice
Dix_
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod andre (novy) 18. 11. 2006 19:46

tak napr. k cemu je dobry GSM portal ? neni jednodusi budto primo HF s bt a pak pro kazdy telefon jen autonabijecku nez kupovat pro kazdy telefon za par tisic vzdy novy adapter do auta ?

Tak s touhle vybavou mas levnejsi samozrejme uplne jine auto.

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dix_ 18. 11. 2006 19:49

andre:GSM portál je s BT a je s dobíjením,tak adaptéry nejsou zase tak drahý, a je pouze s grafickým displeyem,proto je tam ta DVD navigace a taky by se mě nechtělo ptát na cestu kudy se tam jede,když tam může být navigace. :)
Bez bodů
Auto jedině v elektrice
Dix_
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod andre (novy) 18. 11. 2006 19:52

ano ja vim, ze je s BT, ale delaji se na nej i nastavce aby ti presne pasoval do auta, nevim ted presne jake znacky, ale tak napr. predrazenej mercedes nedela gsm portal pro nove nokie, pry tak za rok ci dva.

no ja nevim, prijde mi v nasich koncinach navigace trosku zbytecna a kdyz tak je mnohem levnejsi a mozna i mobilnejsi navigace v PDA, da se dat i do jineho auta a vyjde radove o 20-25 tisic levneji.

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dix_ 18. 11. 2006 19:56

tak ono to v tom není jenom navigace,je tam měnič na 6 CD a umí to MP3 a je tam ještě 7 pásmový equlizer,myslím 7 repro ještě.Takže docela hodně.tak mě se líbí Tom Tom One,to je dobrá navigace.
Bez bodů
Auto jedině v elektrice
Dix_
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Honza_L 18. 11. 2006 20:34

Kurňa to je cena za 1.2 jak vyšitá. Zrovna jsem si konfiguroval Polo GTI 1.8 150k a dostal jsem se na docela podobnou sumu.

Nadstandardní výbava
Rádio "RCD 200" s CD přehrávačem, přehrává hudbu i ve formátu MP3, 4 x 20 W, celkem 8 reproduktorů vpředu a vzadu RBL 4 400 Kč
+ Hlavové airbagy vpředu a vzadu PE3 14 800 Kč
+ 5 dveří včetně elektrického ovládání oken vzadu PTC 19 400 Kč
+ Parkovací systém "Parkpilot", zvuková signalizace odstupu směrem dozadu 7X1 14 200 Kč
+ Palubní počítač 9Q1 5 000 Kč
+ Tempomat 8T2 10 900 Kč
+ Automatická klimatizace "climatronic" PH3 41 500 Kč
+ Ztmavené zadní sklo a boční skla vzadu, absorbující 65% světla 4KF 8 000 Kč
+ Soubor prvků zimní výbavy: vyhřívaná přední sedadla s oddělenou regulací, vyhřívané trysky ostřikovačů předního skla, ostřikovače světlometů (tyto ne u CrossPolo) WW1 11 500 Kč

Celková cena bez slevy vč. DPH 651 700 Kč

Sériová výbava
Bezpečnost
Čelní airbagy řidiče a spolujezdce * Boční airbagy vpředu * 5 tříbodových bezpečnostních pásů, vpředu s výškovým nastavením a předepínači, 5 opěrek hlavy * Elektronický stabilizační program ESP s komforním brzdovým asistentem, ABS, EDS a ASR * "Isofix", příprava pro připevnění 2 dětských sedaček na vnějších sedadlech vzadu * Výstražný trojúhelník
Funkční výbava
Rádio "RCD 200" s CD přehrávačem, 2 x 20 W, 4 reproduktory vpředu, střešní anténa * Centrální zamykání s dálkovým ovládáním, 2 sklapovací klíče * Elektrické ovládání oken vpředu * Vnější zpětná zrcátka el. nastavitelná a vyhřívaná, u řidiče asférické * Alarm s nezávislým zdrojem a ostrahou interieru * Automatický spínač světlometů - trvalé svícení * Posilovač řízení elektrohydraulický, s proměnlivým účinkem v závislosti na rychlosti (ne pro Trendline 1,2 / 40 kW) * Topení / větrání se 4stupňovou regulací a vnitřní cirkulací * Kotoučové brzdy vpředu * Kotoučové brzdy vzadu * Sportovní podvozek, snížený o 15 mm * Elektronický imobilizer * Směrová světla ve vnějších zpětných zrcátkách * Komfortní blikání (3x na jedno stisknutí) * Stěrač zadního skla s intervalovým spínačem * Sdružený ukazatel s počítadlem kilometrů celkovým, denním a s otáčkoměrem * Prachový a pylový filtr * Ukazatel servisních intervalů * Kontrola poklesu tlaku v pneumatikách s nepřímým měřením
Vnější výbava
3dveřová karoserie * 4 kola z lehkých slitin "Denver" 6 1/2 J x 16, pneumatiky 205/45 R 16, pojistka proti krádeži * Plnohodnotné rezervní kolo z lehkých slitin * Halogenové světlomety * Mlhové světlomety * Boční ochranné lišty v barvě vozu * Nárazníky včetně ochranných lišt v barvě vozu * Mřížka chladiče ve struktuře plástve s nápisem GTI, ztmavený vnitřek světlometů, brzdové třmeny červěně lakované * Spojler na zádi v barvě vozu * Vnější zpětná zrcátka a kliky dveří v barvě vozu * Pozinkovaná karoserie * Tónovaná skla v zeleném odstínu * Dvojitá koncovka výfuku
Vnitřní výbava
Sportovní "TOP" sedadla vpředu * Potahy sedadel v látce s designem "Interlagos" * Přední sedadla výškově nastavitelná s odkládacími přihrádkami * Zadní 3místné sedadlo a opěradlo asymetricky dělené a sklopné * 3ramenný sportovní volant v dírkované kůži s červenými ozdobnými švy a dekorací hliníkem, výškově a podélně nastavitelný * Hlavice řadicí páky a madlo ruční brzdy v kůži * Odjišťovací tlačítko ruční brzdy chomované * Chromované okruží ukazatelů na přístrojové desce * Stropní madla se silikonovou brzdou * 1 držák nápojů vpředu * 2 držáky nápojů vzadu * Modré podsvětlení ukazatelů regulovatelné, červené noční osvětlení tlačítek * Vnitřní osvětlení se zpožďovačem a spínačem ve dveřích u řidiče * Dvě čtecí lampičky vpředu * Osvětlení zavazadlového prostoru * Nekuřácké provedení * Kryt zavazadlového prostoru * Textilní koberečky vpředu a vzadu * Pedály v provedení "alu-look" * Obložení stropu černé
Honza_L
Nováček

Odeslat příspěvekod ToMIG 18. 11. 2006 21:22

[quote="Petr Kuchařík"tNo, dát 600 tisíc za Corsu mi přijde jako zvrhlolst... :hm-/quote]

To nejsi sám Mr. Green :wink:
Power is nothing without control
ToMIG
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod andre (novy) 19. 11. 2006 01:33

ja uvazuju o cene za 3dv. maximalne 380tis. a o 5dv. o tech 15 tis. vic, se slusnou vybavou.

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka