1. C2
2. Getz
3. Panda
Neříkam, že to jsou úplně nejlepší auta, ale takhle bych si je asi šel projet

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
szkandi píše:Potreboval bych poradit, chtel bych koupit nejake autko, nejlepe nove do tech 250.000,- Prvne jsem chtel P206, ale no radej teda nePreji jen, je pravda, ze je to uz "stary" vuz.
Poradite mi? Neco v zakladni vybave, benzin, volne staci obsah 1.1 apod. Chtel jsem najit nejaky prehled, ale nemuzu na nic natrefit, diky !
// přesunuto do vhodné sekce, ,b]Deli[/b]
Wq1 píše:Ta 1,3 ve fiestě stojí za prd....../quote]
DoubleSix píše:Wq1 píše:Ta 1,3 ve fiestě stojí za prd....../quote]
Souhlas, ale za 250 tisíc nemůžeš očekávat prostorné auto s výkonným motorem. Musíš si rozmyslet, co chceš, výkonný motor (Suzuki) a nebo prostor (Logan) nebo kompromis (Fiesta).
Všechno dohromady mít prostě nemůžeš. Záleží na prioritách a ty nám tady bohužel neuvedl.
PS : ty auta v závorkách ber jako příklady.
- saco
- Nováček
gewehr píše:Pokial si si neni isty ze to po 3 rokoch predas, radsej sa francuzom vyhni. To ti potvrdi vela ludi
bob ash píše:A co Clio Storia (starý Clio)? Koukal jsem do ceníku a vyjde teď na 230 tisíc i s klimatizací, elektrickejma zrcátkama a CD přehrávačem (začíná na 200k).- You’re disturbing my oboe practice.
- You don’t play the oboe.
- I could play the oboe.
gewehr píše:Pokial si si neni isty ze to po 3 rokoch predas, radsej sa francuzom vyhni. To ti potvrdi vela ludi
szkandi píše:To urcite ne... Bude tu dlouho.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků