auto pre ženu

Poraďte jaké auto koupit!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

ktoré z uvedených vozidiel považujete za najlepšie ?
Fiat Grande Punto 25 %  30%  [ 25 ]
Ford Fiesta 12 %  14%  [ 12 ]
Nissan Micra 10 %  12%  [ 10 ]
Opel Corsa (model 2006) 9 %  10%  [ 9 ]
Peugeot 207 8 %  9%  [ 8 ]
Renault Clio 4 %  4%  [ 4 ]
Suzuki Swift 14 %  17%  [ 14 ]
Celkem hlasů : 82

Odeslat příspěvekod Eross 18. 5. 2006 12:14

No je to tazke ked nepoznam tvoju zienku, ale kupil by som jej asi
Peugeot 207 -v podstate mas jedno ake kupis aj tak bude rada :D
S mojou priatelkou to bolo tachsie pretoze ona hned vedela co chcela a preto siahla po WV Bora full vybava biela koza 1.9TDI a nejake tie koniky navyse a ja chudak na felde lietam a ale nestazujem si jadzim na zemny plyn :tleskani
Eross
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod nal 18. 5. 2006 16:59

Eross - si dobry clovek, uskromnis sa na ukor svojej milej :)
Dve levíčatá. Jedno znakom, druhé menom.
nal
Štamgast

Odeslat příspěvekod vincentik 18. 5. 2006 18:17

Dnes som 1.x naživo videl Peugeot 2O7, aj ked v max. výbave sport s doteraz nestanovenou cenou, je to pre mňa jediný konkurent /ale fakt dobrý/ pre Grande Punto, nové Clio je pre mňa zvonku hrozné, interiér sa mi tiež nepáči a vôbec si nemyslím, že je lepšie spracovaný ako v Punte, ako píšu niektorí novinári. U P2O7 by som sa nehádal, spracovanie sa mi páčilo, dizajn zvonku fakt pekný.
vincentik
Nováček

Odeslat příspěvekod MAN737 18. 5. 2006 18:43

Dnes jsem seděl v Peugeot 1007,a do města mě to baví víc,než Smart,někdo řekne obluda,ale na některé auta je nutné se dívat jinak,a pak Vás možná osloví..

Takže pro ženu/přítelkyni po dnešku jedině 1007 :)
MAN737
Štamgast

Odeslat příspěvekod unknown 18. 5. 2006 21:45

Ja bych hlasoval pro Punto, motor bych asi volil 1.3 Multijet (jestli nevadi diesel, delaj 75 a 90koni) :wink: ... nebo aspon me by se to takhle libilo :P :)
7,46 kg/hp
unknown
Mod-veterán

Odeslat příspěvekod nal 18. 5. 2006 21:55

vincentik píše:Dnes som 1.x naživo videl Peugeot 2O7, aj ked v max. výbave sport s doteraz nestanovenou cenou, je to pre mňa jediný konkurent /ale fakt dobrý/ pre Grande Punto, nové Clio je pre mňa zvonku hrozné, interiér sa mi tiež nepáči a vôbec si nemyslím, že je lepšie spracovaný ako v Punte, ako píšu niektorí novinári. U P2O7 by som sa nehádal, spracovanie sa mi páčilo, dizajn zvonku fakt pekný.i/quote]

no, motaju sa uz na ulici aj 207-ky. zaujimave, ze videl som uz v "praxi" 3 a vsetky mali francuzsku SPZ.
na mna posobi 207ka ako 3 faza faceliftu pre 307. ma pekny intelier uz pri jednoduchej vybave, pohrali sa so zrkadielkami, zadkom... ...ale mne sa zda byt predrazena na to, o aky typ vozidla ide. na to, ake minimum ocakavam (vid diskusiu) sa dostanem na sumu cca 480 t., co uz je na zvazenie. hold osud novych vozov.
nal
Štamgast

Odeslat příspěvekod nal 18. 5. 2006 21:56

mimochodom, pozeram sa na "sucasny stav" hlasovania. auto roka a ma najmenej hlasov :(
nal
Štamgast

Odeslat příspěvekod fahrman 18. 5. 2006 23:42

Mr-Tuner píše:Ja bych hlasoval pro Punto, motor bych asi volil 1.3 Multijet (jestli nevadi diesel, delaj 75 a 90koni) :wink: ... nebo aspon me by se to takhle libilo :P :)

diesel bude zene vyhovodat, protoze nemusi vytacet motor, ale podle me bude spis na kratke trasy (a tam se ani nezahreje a ani spotreba nebude nikterak uzasna) a porizovaci naklady vs. rocni najezd myslim taky nevyjdou 2x dobre :hm

Montuje se tam nejaky 8 ventil? driv byvala 1.2 8v ... to by byla pro zenu idealni volba :)
fahrman
Inventář

Odeslat příspěvekod mayklmaykl 18. 5. 2006 23:56

jestli ji mas jeste rad takji kup landcruisera, X5 nebo něco podobnýho jinak matize stejně jako pro tchýni... :-)
mayklmaykl
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Joystick 19. 5. 2006 05:21

...ale jedno tam chybí - Toyota Yaris...
Joystick
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sherman 19. 5. 2006 07:37

nal: A ptal si se zeny??? Resp, ukazoval si ji ty auta?? Ktere se ji libi??
Ja bych bral Micru a motor bych nechal jako posledni polozku ... stejne ho nevyuzije at to bude jakejkoli ... Vim ze jsou novejsi auta ... ale treba dyz uz bych kupoval Swiste, tak s 1,5 a o vikendu s nim jezdil ja:) Nebo Corsu (moc se mi libi), Clio bych vynechal - kouknete na poruchovost vsech novych modelu Renaultu. K Fiatku nemam co rict, jen sem jel v Puntu 1,3dizl ... parada ... za ty prachy.. 1,4TDI je proti tomu...skoda slov. A taky se primlouvam za Yaríska... V tomhle seznamu moc chybi...
Sem silenej a ničemu nerozumim...
Sherman
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Merlin 19. 5. 2006 08:48

Ako moze muz vediet co sa paci zenam, ja im nerozumiem cely zivot... Uz sa o to ani nesnazim :)

Nechajte manzelkam vyberat auto, akurat ich treba prinutit nech tam kupia vsetko co bude zvysovat ich bezpecnost bagy, abs, esp atd.

Vsak ich milujem, tak mame starost o ich bezpecie :)
Merlin
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod RadimG 19. 5. 2006 09:30

fahrman: 1.2 v novom Punte je stara dobra 8V
RadimG
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Marek71 19. 5. 2006 09:31

Merlin: Ty si to vyriešil najlepšie... a o tom to je !

Inak, niekto tu spomínal, že tam chýba Fabka. Podľa mňa tam nechýba, ženám sa určite bude viac páčiť každé z navrhovaných áut viac ako Fabka.
Mazda CX-5 G195 AWD 2023
Lexus GS 450h Premium 2013 (jezdí dál v rodině)
Sony KD-55XE9005 + TV Box X96 (S905X3) + CoreELEC
Onkyo TX-L20D + repro Elac FS 78
Marek71
Inventář

Odeslat příspěvekod nal 19. 5. 2006 10:08

Sherman - yaris sa jej nepacil, maly priestor a kufor
nal
Štamgast

Předchozí stránkaDalší stránka