od Saman 2. 4. 2006 22:05
tazatel27 : Parkrat sem se svezl v kombiku 2.2 HDI a je to pojizdnej obyvak, pokud nejsi narocnej a bude ti stacit jeho vykon, tak je to dobra volba, ja osobne spis preferuju benziny, takze s dieslama ti moc neporadim. Nicmene to auto mi s tim motorem prislo vpohode a rozhodne s nim nebudes zadna brzda provozu. Jako spolujezdec sem se v nem vezl as do Hamburku (Hradec Kralove - Hamburk a naspatek jeste prives a ne nem Opel Corsa ), do cca 160-170km/h se dalo v kabyne normalne komunikovat i s cestujicima vzadu anis bys musel zvisovat hlas. Poses je klasickej pro Francouze, mekkej, ale ani po dlouhe ceste me zada neboleli, mozna sedak mohl bejt trosicku delsi, ale nadruhou stranu ja mam strasne dlouhy nohy, takze sedaky me nevyhovujou skoro nikde. Strucne receno, naspatek sme jeli ve 3, v kufru plno harampadi a na vleku nepojizdna Corsa a nikde sem nemel pocit ze se loudame, a spotreba byla prej okolo 10 litru, cos je velmi slusne pri takove vaze. Znami ji pouziva prave na tahani aut z nemecka a jeho kus us bude mit namotano pres 300 tisic a porad je spokojenej.
6 hrnku dopovanych dvema feny