Auto do 280t

Poraďte jaké auto koupit!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod tazatel27 2. 4. 2006 12:09

co mi doporučíte za auto do 280t Kč tak do 5let věku?
Nějaký diesel, musí mít klimu, pokuid by byl automat, tak je to plus.
Zatím mě napadá Citroen C5, Renault Laguna, Peugeot 406, co se mi tak líbí. Nechci nic z VW koncernu. Dík
tazatel27
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ardeth 2. 4. 2006 12:15

Proc?
Ardeth
Inventář

Odeslat příspěvekod tazatel27 2. 4. 2006 12:16

Ardeth: Za prvé se mi nic nelíbí a moc nemusím ten traktor zvuk...
tazatel27
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod NiceOne 2. 4. 2006 12:20

Tak to si nekupuj diesel vubec.
Peugeot 308 SW 1.6 HDI
iPhone SE
NiceOne
Inventář

Odeslat příspěvekod Ardeth 2. 4. 2006 12:21

Zatim jsem se setkal s dobre odhlucnenymi vozy. Nekomu se libi nekomu ne.
Jinak ty Francouzi jsou taky koncern tak to mas v podstate jedno co si vyberes...motory sou skoro stejny rozdil je jen v designu. To mas jako Golf a Octavka...
Proc chces automat? Takovych bude malo...chce to dobre vybirat konkretni kusy. :wink:
Ardeth
Inventář

Odeslat příspěvekod tazatel27 2. 4. 2006 12:21

Common rail je v klidu, co jsem jel s francouzama, ale prostě PD mi nesedí.
tazatel27
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tazatel27 2. 4. 2006 12:23

Ardeth píše:Zatim jsem se setkal s dobre odhlucnenymi vozy. Nekomu se libi nekomu ne.
Jinak ty Francouzi jsou taky koncern tak to mas v podstate jedno co si vyberes...motory sou skoro stejny rozdil je jen v designu. To mas jako Golf a Octavka...
Proc chces automat? Takovych bude malo...chce to dobre vybirat konkretni kusy. :wink:

protože jsem pohodlný, tak automat, jo vím, že to bude problém, jsem ochotnej se bez něja i obejít, ale...
nejde mi o to, že je to koncern, ale spíš se mi nic od VW nelíbí, naždým rohu o nich je spousta aut, taky se víc kradou a pak ten diesl viz výše.
tazatel27
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ardeth 2. 4. 2006 12:23

zalezi na typu vozy...nektery jsou odhlucneny fakt dobre jiny to je silenost i pro me ale me se zvuk PD libi...zvlast v T5 2.5TDI je fakt dobrej i kdyz pronika do kabiny.
Ardeth
Inventář

Odeslat příspěvekod Ardeth 2. 4. 2006 12:24

To jo ale ber to tak ze zase vsechno sezenes na vrakaci...proto je dobry si kupovat lidovy auta :lol:
Zatim jsem 90% dilu sehnal na vrakovisti v Praze....vsechno bez problemu a to nepocitam kolik jsem usetril.
Ardeth
Inventář

Odeslat příspěvekod tazatel27 2. 4. 2006 12:27

Ale kdo ví, za jak dlouho se octne na vrakovišti nebo v bazaru ten můj "lidový vůz". Známej má Sharana a O1 a byl to moc dobrej rok, kdyby byl jen 2x vykradenej :-(
tazatel27
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tazatel27 2. 4. 2006 12:28

Jinak to stejný, když měl otec Toledo. minimálně jednou ročně vybraný. o tom, že strýcovi zmizela Audi A6, nemluvě.
tazatel27
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ardeth 2. 4. 2006 12:29

Znamej ma taky Sharana v 2.0 a je to hruza...vzdycky kdyz jsem se ho ptal tak byl v oprave s moznyma a nemoznyma zavadama,ale kdovi treba to byl zmetek nebo spatna opravna :D
Pokud bydlis nekde ve meste tak je to opravdu nebezpecny, ale vykradou ti kazdy auto...ale ukradnou jen nektery...treba o japonce neni moc velkej zajem tak se tolik nekradou jako treba koncernovy auta.
Ardeth
Inventář

Odeslat příspěvekod tazatel27 2. 4. 2006 12:32

Právě, já parkuju na sídlišti, žádná garáž, nebo něco, nebo v nákupáku, takže anonymita obrovská. Jinak většina těch vykradení je za bílýho dne :( Jinak Sharan je, co vím, tak v pohodě. Nestěžuje si, je to 1,9TDI, ale když jsem s tím jel, tak to chrochtá fakt hodně, třeba proti 2,2HDI od PSA.
tazatel27
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ardeth 2. 4. 2006 12:34

Tak treba me to pri bezny jizde uvnitr nechrochta skoro vubec. Je to fakt dobre odhlucneny.
Taky ta 2.2HDI je konstrukcne novejsi motor....
Ardeth
Inventář

Odeslat příspěvekod tazatel27 2. 4. 2006 12:43

Ardeth: Jsem jel v pátek O1 96kW a že by byla odhlučněná nějak super, se mi nezdálo. Třeba proti té 2,2HDI v v C5 to bylo fest hlučný. s oběma autama mám najetý okolo 1000km.
tazatel27
Kolemjdoucí

Další stránka