4x4 do 250 000

Poraďte jaké auto koupit!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Sherman 2. 4. 2006 21:54

bbj: No, podobny mozna ... ale delato to uplne jinci vecicky .. nekde sem videl nejaky video s timhle volvem jak nevyjelo do kopce v blate ...krasne bylo videt jak to zkousi pripojit zadek, pripojil - auto se trochu rozjelo, pak se zadek odpojil a auto zas stalo a tak dokola .. Vsichni si mysleli ze je to Haldex (u novejsich modelu), ale tohle by haldex neudelal ..
Saman: Fakt sem videl na par terenich autech malilinkaty kolecka - evidentne nekdo chtel usetrit a tak nekoupil pneu co tam patri, ale malynkaty pneu (rozmer jako na osobaku)
Sem silenej a ničemu nerozumim...
Sherman
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod puck 3. 4. 2006 08:13

co tak stara subaru impreza alebo subaru forester ?
puck
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod standys 4. 4. 2006 21:01

Děkuji všem.
Takže výsledek Vašich rad jsem vzal v potaz, poradil se s manželkou.
Koupíme Subaru Forester 2.0i
třeba něco jako tenhle: http://www.tipcar.cz/karta/Subaru/11441 ... 702304.htm

Takže ještě jednou díky všem moc moc moc
Jo a kdyby se Vám zdálo, že to je blbost, klidně mi to napište. Díky
standys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Alex.. 4. 4. 2006 21:09

standys: za ty prachy mi to přijde jako odpovídající auto..!!
Alex..
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod zmulin 5. 4. 2006 10:47

Mě to taky přijde jako dobrá volba.Subaru sou dobrý káry a velkej teréňák má zbytečně drahej provoz.Jenom bych se ještě poohlíd na http://www.mobile.de , nebo na http://www.autoscout24.de ,budeš mít větší výběr a ty ceny mi připadaj ještě lepší.
zmulin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bbj 5. 4. 2006 10:59

vypadá pěkně, ale podle roku výroby počítám, že už bude mít slušně nalítáno, tipnul bych tak 250000 km.

Ale pokud nejsou hnutý podvozkový skupiny (většina dovozů je po bouračce) a motor půjde dobře, tak je to za ty peníze slušný. Zbytek se povyměňuje, dáš do toho 50000 Kč a bude v pohodě.
bbj
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Alex.. 5. 4. 2006 10:59

zmulin: to je sice svatá pravda, ale né každému se chce řešit dovoz ze zahraničí..ona přece jenom ta časová náročnost (+cizí jazyk) není pro každého... ;)
Alex..
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod zmulin 5. 4. 2006 11:38

Alex:je mi to jasný,ale já taky nikdy auta nevozil a nešprechtim.Německy mluvící kámoš mi to domluvil,vzal sem ho na výlet,tam sme to na místě přepsali a s převozkama dojeli po vlastní ose.STK,pojistka a přihlášení a to celý za dva dny.To my za ty ušetřený prachy stálo :-)
zmulin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zdenek 5. 4. 2006 11:48

zmulin: akorat riskujes ze auto nebude ve stavu jaky psali, nebo ho prodaj driv nez tam prijedes.
zdenek
Štamgast

Odeslat příspěvekod bbj 5. 4. 2006 12:06

jojo, kámoš takhle vyjížděl s najatým technikem do němec a po pátem autě to vzdal...dohromady ho to stálo asi 20 tisíc a nakonec koupil stejně auto tady

v podstatě totéž dost možná člověk zažije v tuzemsku, ale zklamání a náklady jsou menší
bbj
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zmulin 5. 4. 2006 12:33

Tak sem měl asi štěstí,anebo sme to jenom líp domluvili.Kupoval sem to přímo od majitele s kterym sme se domluvili přesně na čas a uplně fpoho. Bazíky to opravdu moc nerezervujou.Myslim,že dokonce pouze proti záloze
zmulin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zdenek 5. 4. 2006 12:42

zmulin: Kupovat od soukromniku je urcite lepsi, autobazar to casto streli prvnimu kdo prijde. Ja jsem auto kupoval v nemeckym bazaru, ale dohadoval a privez mi ho kamos co tahanim aut z ciziny zivi, cloveku co s tim nema zkusenosti se spis muze stat ze naleti.
zdenek
Štamgast

Odeslat příspěvekod zmulin 5. 4. 2006 13:27

Tak to zase souhlas.Halt to chce jen trochu štěstí a rozumu.
zmulin
Kolemjdoucí

Předchozí stránka