Zkušenosti s LB Automobile

Poraďte jaké auto koupit!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod fun_thomas 5. 1. 2006 22:17

Vsechny vas tu zdravim a mam na vas jeden dotaz.Nemate nekdo zkusenosti s autobazarem LB Automobile (http://www.lbautomobile.cz)?Uvazuju o koupi jednoho auta odtamtud tak se chci optat,jestli by mi nekdo nenapsal nejaky reference o tomto autobazaru.Vsem diky
fun_thomas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bob ash 6. 1. 2006 00:47

Neřeš reference na autobazar, ale vezmi si s sebou někoho, kdo rozumí autům a řeště konkrétní kus. Všude můžeš koupit dobrý auto i plečku, zkoumat musíš auto a ne prodejce.
Speed can kill you. Drive Ford and live for ever.
bob ash
Štamgast

Odeslat příspěvekod fun_thomas 6. 1. 2006 13:44

To je mi jasny,vsechno je to jenom o aute...ale ja jen nahodou jestli nekdo nema nejaky zkusenosti. Vim ze treba v AAA bych si auto nikdy nekoupil a tak sem chtel slyset nazor na tenhle bazar.Ale diky :)
fun_thomas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod HOOK 6. 1. 2006 14:17

Acka to snad nebudou, jednou jsem tam byl, kupoval jsem tam rafky, asi pul hodky jsem si povidal s majitelem, delal na me celkem dobrej dojem i ty auta vypadaly zachovale, vetsinu toho dovazeji z nemecka.
HOOK
Štamgast

Odeslat příspěvekod fun_thomas 6. 1. 2006 14:33

No co sem koukal na jejich stranky tak to na me taky pusobi celkem solidne, auta dovazej ze zemi EU a pisou auta kvalitni se serviskama a nebourany.Zajedu tam kouknout a uvidim.
fun_thomas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kolicek 11. 4. 2012 19:54

Zdravim, nechci zakladat nove tema na stejnou otazku, i kdyz tentokrat se tyka servisu, nikoliv autobazaru.
Tazke, mate nekdo zkusenosti s autoservisem LB Automobile? Mam je kousek a maji dobre ceny, nicmene autum vubec nerozumim. Takze bych rad vedel, jestli si tam nekdo nechava nebo nechaval kontrolovat/opravovat auto a jak to dopadlo. :hm
kolicek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kolicek 19. 4. 2012 06:35

No rychlost odpovedi zde se rovna rychlosti servirky v nadarznim bufetu...
Takze alespon pridam ja svou zkusenost. Byl jsem tam moc spokojen, vsichni byli moc prijemni, dali mi prehledne a jasne vyuctovani (detailni fakturu) a taky jsem dostal presny popis praci, co delali. Za mne spokojenost.
kolicek
Kolemjdoucí