Brouku, než se půjdu zahrabat bych Ti ještě rád řekl svůj názor. Nejprve bych tě chtěl upozornit, že jsi poměrně drzý a slušnému chování tě doma moc nenaučili. Ale OK, promíjím ti to...
Před časem jsem ovlivněn "zkušenostmi" na netu doporučoval kamarádovi, který chtěl koupit auto, ať si zajdeme podívat k Hnůjdajům, že už se hodně polepšili a že už dělají technicky vyspělá auta. V ten samý den jsme ještě navšítivili Renault a i když ani tento frantík není mým favoritem (měl jsem megana) tak je to nebe a dudy v porovnání s "vyspělými" Korejci. Skutečně jsem byl nemile překvapen tou laciností interiérů těch korejáků. Fakt se mi z venku Getz a Sonata líbí, ale ty interiéry prostě Evropskému průměru nedosahují. Palubka v Oktávce proti Sonatě je jak z auta o dvě třídy vyšší.
Nemám v úmyslu přesvědčovat člověka, co si koupil Getz, že jsou i jiná auta a tak tě přesvedčovat nebudu, Bylo by to zbytečné.
Jestli ale budeš mít čas, tak se zajdi podívat do autosalonu Toyoty a srovnej si. Kvalita je jinde. Zajdi si do Mazdy, do Renaultu na nové clio, sedni si do nového Pola a já nevím do čeho. A pak se vrať do svého Getze a říkej si, jak si udělal dobře a jak je ten umakart příjemný na omak !