Jo, díky, vím o tom, je to fajn, moc. Jen bych nebral tu barvu a kožené sedačky.
-- 13. 6. 2025 23:24 --Po delší době se hlásím (měl jsem nějaké starosti).
Co se týče karosérie, tak mám priority v tomto pořadí: sedan/hatchback/liftback/kombi/přinejhorším SUV resp. crossover,
Když to tak shrnu, tak co vím zadání splňují tyto modely:
BMW 320i/328i/330i/335i Xdrive F30 (ale jak je to se spolehlivostí motorů? navíc při většinou krátkých jízdách? a servisní náklady prosti zbývajícím?)
Jaguar XE 25T AWD - to je spíš teoretická možnost, servis bude nedostupný.
Alfa Romeo Giulia 2.0T Veloce Q4 206 kW - to je ideál, z hlediska kvality a spolehlivosti motoru a převodovky to bude asi dobré, servisovat mám kde, jen cena zatím přesahuje rozpočet...
Focus ST (jak podvozek - není moc tvrdý?)
Golf 7 R kombi - reálná spotřeba?
Audi A3 Quattro Sedan s motory 2.0 TSI >140 KW - ale nevím jak je to moc sportovní...
Seat Leon Cupra ST (a co spolehlivost motoru? a DSG?)
Seat Leon X-Perience 1.8 TSI DSG (opět - motor, DSG..., ale už je to na hraně "sportovnosti")
Subaru WRX 200 kW MT (to jsou ale dovozy z USA ... možná problém servisovat...)
Alfa Romeo Stelvio - asi jedno z mála SUV o kterém by se dalo uvažovat, benzín 206 kW, ale to asi bude žrát..a taky už je to moc velká "kráva" (na mé potřeby)
Seat Ateca 2.0 TSI 140 kW - asi druhé SUV - předfacelift (kombinované vstřikování), ale na trhu skoro nejsou...a když jsou, tak podle mne cenově trochu mimo,
Cupra Ateca - třetí SUV - (podobné otázky jako u Leonu Cupra...),
o ničem dalším nevím.