JardaB píše:Takovej Cinskej kram mam ve Fordu a nic nefunguje poradne, HF prvni hovor prijme ale nejsem slyset, dalsi uz OK. U radia to zobrazuje obcas picoviny misto nazvu stanice. Diagnostika nejde pres BT, jen pres USB a spousta dalsich vychytavek, je navigace snad chodi OK (waze), hodim to brzo po psovi

Tak já věděl tak nějak do čeho jdu, ale stejně jsem to chvíli ladil:
- BT fungovalo nahovno, opravil to update firmware a degrade z fake android10 na real9
- mikrofon je v rádiu na kraji a muselo se do něj mluvit fakt hlasitě, ale vzadu je konektor na externí mikrofon a kdybych nebyl línej asi bych tam nabastlil původní mikrofon blue&me zabudovanej ve stropě fiata
- rádio je fakt slabej článek, RDS nefungovalo uspokojivě a obecně slabší příjem než origo rádio (ale to mohlo být taky spíš redukcí na anténu)
- vestavěná GPS ok, ale anténa se musela opravdu vyvést a hodit za čelní sklo na přístrojovku (u prastarý číny s winCE jsem to měl naopak na sloupku dveří pod plastama schované a ok)
- sw navigace cajk, měl jsem tam offline igo, dopravu jsem používal s telefonem jako hotspot, žralo to minimum dat
- přehrávání hudby z karty nebo SD taky v pohodě, na to to hlavně bylo
- rear kamera a to fungovalo super na zpátečku, líp jak většina nových systémů ve škodovce
- čudlíky na volantu taky v pohodě
- signalizovalo to otevření dveří, kufru...
- z USB jsem napájel i dash cam
- nakonec i android auto jsem rozchodil přes placenou appku z gstore (je tam nějaký vestavěný čínský sw na zrcadlení telefonu a funguje to.... ale je to nahouby)
A chce to vždcky ten nejvíc nabušenej model, protože HW je slabej