Jak starý a drahý auto si pořídit?

Poraďte jaké auto koupit!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Nissan350Z 11. 1. 2025 19:43

Moc to hrotíš a špekuluješ. Taky se může stát, že si vybereš vymazlenej kus, vyvezeš z bazaru a hned na první křižovatce ti ho někdo ztotálkuje a budeš mít ***** rez, nerez, operák, neoperák :D
6,2 V8 375kW, 4,0 V8 470 kW, 3,5 V6 206 kW, 3,0 V6 200 kW a pár kafemlejnků…
Nissan350Z
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 11. 1. 2025 20:01

operák se až na pár výjimečných akcí spíš nevyplatí ... ale je to dobré pro klid duše
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod -pb- 11. 1. 2025 20:17

tak zase může být oser, že kdejaký parkovací lišej, který bych já třeba nijak neřešil, pak na konci operáku pěkně napočtou
-pb-
Inventář

Odeslat příspěvekod Goesson 11. 1. 2025 20:21

Arnie J píše:operák se až na pár výjimečných akcí spíš nevyplatí ... ale je to dobré pro klid duše

nevyplati se kdyz si auto nechavas dlouhodobe. pokud i bez operaku tocis auta co 2-3 roky tak vetsinou je operak cajk az vyhidnejsi
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod exBURN 11. 1. 2025 20:43

Jo jo. Jak praví Goess. V dnešní době kvality vozidel mě ten operák nepřijde špatný. Dokonce to započítání “lišeje” není zas takovel drama co teď vracel kámoš auto po 3 letech.

Tohle si musí každý spočítat.
exBURN
Štamgast

Odeslat příspěvekod Arnie J 11. 1. 2025 21:09

hele asi takto... pokud máš passata za 10k měsíčně, pak na těch pár let ano ... pokud za 15, tak ne

neříkám že je to špatné

jak říkáte, vždy je potřeba to spočítat ... pokud teda člověk není vyvatovaný že je mu to jedno :D
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Goesson 11. 1. 2025 21:11

tak je fajn ze jsi zopakoval co my. aspon vim ze jsme ve shode
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Předchozí stránka