m_tsch píše:Nevím, ale Fabka I většinou rezla buď po blbý opravě, nebo po delší době a zanedbaném čištění podběhů.
To samé Polo a Ibiza... smutný pohled na ty zanedbany kusy

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
m_tsch píše:Nevím, ale Fabka I většinou rezla buď po blbý opravě, nebo po delší době a zanedbaném čištění podběhů.
Kootil píše:Ještě jsem si vzpomněl..tak mě napadlo, že se zeptám. Byl jsem v servisu se svým autem a mechanik tam měl trojkovou oktávku v RS, byl to předface...takže už 10 let starý auto. Ale to auto mělo reálně víc zrezlou nápravnici jak moje Alfa. Přkládám foto. Je toto normální, nebo ten člověk co to auto má, musí žít v nějakém kraji kde se brutálně solí? Jinak si to nedovedu představit. To auto může mít stáří 10-12 let, ale ta nápravnice je fakt horší jak u mé 20 let staré Alfy...tam mám pro změnu prahy na kaši.
MV_cz píše:A když už to tak vymysleli, měly to servisy čistit na garanžkách, což se asi nestalo?
m_tsch píše:Taky wapkuju, ale při přezouvání to jednou ročně, zkouknu i po sundání.
Jirkash píše:MV_cz píše:A když už to tak vymysleli, měly to servisy čistit na garanžkách, což se asi nestalo?
Servis zadnou takovou povinnost nemá a neměl. Je presne dany popis, co se má dělat. Ty se o sve auto musis starat sam a ne to přehazovat na nekoho dalsiho.
Jinak Rapid 2017 podvozek jak nový, bez koroze, Polo 2005 jakbysmet a Passat B5 r.v 2000 ze spodu, jak kdyby vyjel vcera ze salonu. Staci se o auta od pocatku trochu starat a nestoji to ani nejaky velky peniz, jen nebyt líný.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků