puk123 píše:Než Alfu, raději Tipo. A co Scala 1.5TSi?
Tipo mi příjde takový levný v interieu. Scala je fajn, ale mám strach z té 1.5 TSI a toho vypinání válců, jel jsem s tím minulý týden se 110kw verzí, je to svižný, ani to vypinání válců nebylo poznat ale to bylo auto co mělo najeto 30 tisíc km, nevím jak se to po bude chovat po 150 tisících. V takové čtverkové oktávce by se mi ten motor líbil víc. Ale co jsem se díval na ceny ojetých Scal, tak to už bych si ani moc nemusel připlácet na tu Giulii nebo čtverkovou Ofci.
-- 21. 11. 2024 11:06 --
glider píše:Kup si co sa ti paci.
Chces Alfu?
Ber.
Kdyby to bylo takhle jednoduchý, tak sem nepíšu tenhle dotaz. Myslím, že Alfa by při prodeji ztratila víc na ceně, než škodovka. Taky servis. Chtěl bych automat, Giulia má ZF. Ale Giulietta má TCT, kde je nějakej závit co se šteluje na základě toho jestli je to benzin nebo nafta. Nevím, jak je to u DSG ale to uričtě poservisuje víc lidí.
No zatím se nedokážu rozhodnout, jestli do toho auta investovat 60k, 150k nebo 300k. Víc nevím jestli dává smysl. Klidně bych si Giulii na rok pořídil a pojezdil, kdybych měl jistotu, že ji s minimální ztrátou prodám. Ale jak jsem jel v té trojkové Ofci LK, tak se mi taky líbila. Čtverková v nějaké lepší výbavě taky nemusí bejt špatná.