Polo GTI nebo co

Poraďte jaké auto koupit!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Co zvolit
Polo GTI 5 %  41%  [ 5 ]
Polo GTI Edition 25 3 %  25%  [ 3 ]
Jiný warm hatch 1 %  8%  [ 1 ]
Nějaké AWD SUV 1 %  8%  [ 1 ]
Nechat si Vitaru 0 %  0%  [ 0 ]
Jít do služebáku 2 %  16%  [ 2 ]
Celkem hlasů : 12

Odeslat příspěvekod Goesson 12. 11. 2024 23:01

mno myslel sem si ze jo sle kdyz sem markovi napsal neudelal pro mne nic
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod quasimoto 13. 11. 2024 08:40

Ciernu nemam rad, ale z tychto Pol by som urcite volil cierne.

Krajsi interier aj disky, tie cierne disky su hroza :)
quasimoto
Inventář

Odeslat příspěvekod Tomas B 13. 11. 2024 08:48

Goesson píše:design se mi libi vide ten kozeny. v zime to chladi prvnich 5 sekund ale v lete je to proste opruz

Kostky se mi nikdy nelíbily, takže designově určitě ty druhý, ale kůži nemám rád, takže bych to objednal bez sedaček.
Tomas B
Guru

Odeslat příspěvekod Goesson 13. 11. 2024 09:12

ok beru
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod brasci 13. 11. 2024 09:55

Tomas B píše:
Goesson píše:design se mi libi vide ten kozeny. v zime to chladi prvnich 5 sekund ale v lete je to proste opruz

Kostky se mi nikdy nelíbily, takže designově určitě ty druhý, ale kůži nemám rád, takže bych to objednal bez sedaček.

Akoze by som to mal stojaka?
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tomas B 13. 11. 2024 09:55

jasný 8-)
Tomas B
Guru

Odeslat příspěvekod MV_cz 13. 11. 2024 13:48

:D
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod salam01 14. 11. 2024 15:52

Polo projeto. Mokré cesty nic moc, ale pár zatáčel směr Roztoky jsme dali. Několik nesouvislých postřehů:

• V černé vypadá fakt hezky, skoro jako takový malý sleeper.
  • Černá kola jsou hrozná, stříbrná vypadají daleko líp.
  • Červený vnitřní dekor je fakt naživo o dost hezčí než na fotkách - je tmavší a matnější.
  • Kožené sedačky mají divnou hlavovou opěrku, i v nejvyšší poloze mě tlačila pát cenťáků pod krkem. Opěrka na látkových sedadlech je v pohodě.
  • Červená lišta vpředu vypadá trochu lacině.
  • Řidič má dost místa na nohy i kolem sebe. V tomhle jsem byl nepříjemně překvapený třeba CX-5 nebo RAV4, kde je půl metru široký středový panel, a celkově si tam člověk připadá jak v nějakém kokonu.
  • Jede to celkem svižně. Na rovince si to občas hrábne, ale to se dá čekat.
  • V zatáčce to bylo takové trochu divné - kam jsem volantem ukázal, tam to jelo. Malinko se zadek dal vyhodit ubráním plynu, ale nijak moc.
  • Celkově mi to spíše přišlo spíše jako auto silné a rychlé, než svižné a mrštné. Je to asi dáno i hmotností, a mými vzpomínkami na SSS.
  • Motor prostě jede, ale přišlo mi to skoro jako diesel nebo elektro. V nějakých 1500 nastoupí max. krouťák, v nějakých 4000 se to potká s max. výkonem, a dál to moc nemá smysl točit.
  • DSG mi kupodivu přišla celkem OK, hlavně v S módu.
  • Stejně tak komfort, ani na 18" a s DCC Sport mi to nepřišlo jako nějaký kostitřas.
  • Budu se moc rouhat, když řeknu, že v běžném provozu mi Vitara přijde podobně zábavná? Je o 49 kW slabší, ale o 150 Kg lehčí, nemá problém s přenosem síly na kola, a upřímně, kolikrát člověk využije ten výkon nad 103 kW... Jasně, i krouťák je 220 oproti 320 Nm, ale i Vitary je max. výkon kus za max. krouťákem (5500 výkon, 4000 krouťák), takže i vytáčením má trochu smysl. Narozdíl od Pola, to jede tak nějak furt stejně. Hlavně mi jde ale o celkový dojem - v Polu mi to prostě jako nějaká velká zábava nepřišla, kromě zrychlení u cedule nebo předjíždění.

Obrázek
Kdo se bojí, sere v síni.
salam01
Obecní blb

Odeslat příspěvekod Arnie J 14. 11. 2024 15:58

tak se ještě objednej na tu Mazdu 3
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Goesson 14. 11. 2024 15:59

nemas to izy :)
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod glider 14. 11. 2024 16:02

Je to ako pises, na motor to ide super, ale inak je to take bezpohlavne.

Odporucam tiez vyskusat Mazdu 3.
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod salam01 14. 11. 2024 16:05

Arnie J píše:tak se ještě objednej na tu Mazdu 3

To nevím, čéče. Ta mě nějak za srdce nechytla. Jsem navíc ve specifické situaci - nové auto nepotřebuju, jen si chci udělat radost. Klidně si nechám Vitaru nebo nafasuju služebák, a radost si udělám něčím jiným. U auta bych prostě chtěl, aby s ním byla aspoň trochu zábava.
salam01
Obecní blb

Odeslat příspěvekod Arnie J 14. 11. 2024 16:07

Mno jen podle toho co píšeš ohledně Pola mi přijde, že Mazda boduje právě v oblastech které jsou pro tebe důležité. A samozřejmě ztrácí na výkonu, který jsi ale docela ochoten oželet.
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod koenzym.q10 14. 11. 2024 16:08

Nic zatím nekupuj a čekej na SSS.
Nebo si kup Caterham, to budou nezapomenutelný jízdy do Itošky. 8-)
koenzym.q10
Štamgast

Odeslat příspěvekod salam01 14. 11. 2024 16:16

koenzym.q10 píše:Nic zatím nekupuj a čekej na SSS.
Nebo si kup Caterham, to budou nezapomenutelný jízdy do Itošky. 8-)

Na SSS jsem založil téma.

Arnie J píše:Mno jen podle toho co píšeš ohledně Pola mi přijde, že Mazda boduje právě v oblastech které jsou pro tebe důležité. A samozřejmě ztrácí na výkonu, který jsi ale docela ochoten oželet.

Hajzle! Asi se fakt na tu trojku zajdu podívat, koukám že sedan se dělá i s X 186k (sedan se mi možná líbí více). Jestli je teda nějaký zásadní rozdíl mezi 2.5 140k a 2.0 186 k.
salam01
Obecní blb

Předchozí stránkaDalší stránka