výběr levného EV

Poraďte jaké auto koupit!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Goesson 11. 11. 2024 08:19

ano to jsem tady psal uz nekolikrat. ze spalovaky skonci jejich znevyhodnovanim drive a ze je to v souladu s tim co se uz davno schvalilo takze nejake falesne nadeje jak se vystrizlivi z elektromobility je pase.

-- 11. 11. 2024 08:19 --

a az zjisti mejitele spaovaku jake se hrnou poplatky za orevody ojetin tak ty jejich investicni kary…
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod saabik 11. 11. 2024 08:26

Ale stále je dost lidí, kteří si naivně myslí, že se to dá ještě změnit. Hrob už je ale vykopán a úpadek EU bude pokračovat.
Alpina B3 Touring 2023

Všichni skončíme u Porsche.
saabik
Inventář

Odeslat příspěvekod Goesson 11. 11. 2024 08:46

si zvyknem a socky aspon zmizi z cesz
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 11. 11. 2024 09:17

přesně

jinak na ten dementní předpis, že lehké auto musí mít menší emise, už dojela dvoulitrová Miata ... s reálnou spotřebou asi 6 litrů
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Goesson 11. 11. 2024 09:52

tak vidis sam co je nejvic eko. tezke elektro co ma 3 tuny a vykon megawat
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod maincoonsback 11. 11. 2024 15:42

MV_cz píše:
Nevím proč už wolff nekoupil fiata dávno
https://www.sauto.cz/osobni/detail/fiat/500e/206396841

Jednoduchá odpověď.

Jednak té ceně nevěřím (neověřoval jsme ji), ale faktem je, že když jsme kupovali druhé auto, tak to prostě žena nechtěla a ta 500 byla tak od 800 tis., což bylo furt o dost peněz víc, než na kolik přišla i30.

Mimoto, jsem chtěl brát obě auta u jedné značky, takže s ohledem na absenci 4kolky u Fiatu jsme tam vlastně ani nešli.

A jako narovinu F 500 je tak malá, že bych tam nedal ani tenisové bagy holek, takže pro nás už je to auto pod nějaké možnosti rozumného užití.

Popravdě, věc se má tak, že pokud půjdu do nějakého elektra tak to bude Ioniq. V současné chvíli asi nemá cenu přemýšlet o čemkoliv jiném. Ale nejsem si ještě jistý, že nazrál čas. Mám ještě minimálně rok čas (že bych vyměnil Ioniq za I30).
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod saabik 11. 11. 2024 16:07

Taková elektrická stodvacítka.
Alpina B3 Touring 2023

Všichni skončíme u Porsche.
saabik
Inventář

Odeslat příspěvekod metyn 11. 11. 2024 16:31

spíš 105 možná traband 601
metyn
Veterán

Odeslat příspěvekod JardaB 11. 11. 2024 16:52

Tak nejvyssi vybava Extreme... to uz me docela laka se na ni podivat co je to za zazrak :D
...
Tak ma to vsechnoa prvek vybavy: "Příprava na instalaci alkoholtestru" z toho udela prodejni trhak :D
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod MV_cz 11. 11. 2024 17:31

maincoonsback píše:
MV_cz píše:
Nevím proč už wolff nekoupil fiata dávno
https://www.sauto.cz/osobni/detail/fiat/500e/206396841

Jednoduchá odpověď.

Jednak té ceně nevěřím (neověřoval jsme ji), ale faktem je, že když jsme kupovali druhé auto, tak to prostě žena nechtěla a ta 500 byla tak od 800 tis., což bylo furt o dost peněz víc, než na kolik přišla i30.

Mimoto, jsem chtěl brát obě auta u jedné značky, takže s ohledem na absenci 4kolky u Fiatu jsme tam vlastně ani nešli.

A jako narovinu F 500 je tak malá, že bych tam nedal ani tenisové bagy holek, takže pro nás už je to auto pod nějaké možnosti rozumného užití.

Popravdě, věc se má tak, že pokud půjdu do nějakého elektra tak to bude Ioniq. V současné chvíli asi nemá cenu přemýšlet o čemkoliv jiném. Ale nejsem si ještě jistý, že nazrál čas. Mám ještě minimálně rok čas (že bych vyměnil Ioniq za I30).

Proč bys tý ceny u dealera neměl věřit. Kupoval jsem tam svého času grande Punto a Smáža byl jeden čas prostě nejlevnější dealer Fiatů a celkem o dost. Skladovek mám na mysli.
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod garážmistr 11. 11. 2024 19:01

Čekal jsem jestli bude slohovka. Přitom stačilo napsat, že 2dv. auto je pro převoz dětí nevhodné.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod pozpatku_fijA 11. 11. 2024 19:30

Jak by se v té větě ale wolff pochlubil, že holky hrají jako že na úrovni tenis? :hm
pozpatku_fijA
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 11. 11. 2024 19:37

to ti naši blbci jsou rádi, když se jim podaří nesrazit se ve dveřích :D
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Předchozí stránkaDalší stránka