výběr levného EV

Poraďte jaké auto koupit!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Goesson 20. 1. 2025 21:10

jako ze to nevypada esteticky okej. ale jinak je otazkou co by tam melo byt formalne spatne. ze kabel nema pravy uhel. ze couha pruchodka. mno ok. hnus vizualni ale neni duvod aby to nebylo funkcni a nevidim nic co by bylo v rozporu s legislativou
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod glider 20. 1. 2025 21:14

Zamna ok, trocha doladia detaily aby nezatekalo do chranicky a hura.
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod maincoonsback 20. 1. 2025 22:27

Nemyslím si, že by v rozvodech NN mohly být jako chráničky používané gumové hadice. A z té fotky mi to jako gumová hadice přijde.

-- 20. 1. 2025 22:30 --

A nevím tedy odkud je ten kabel tažený a nevím jak výkonná ta nabíječka je, ale dimenzi mi ten kabel přijde taky takový pofidérní.

Je to takové celé samodomo provedeni. Ale elektropripojeni by mělo vypadat jinak.

-- 20. 1. 2025 22:32 --

Už od pohledu je ten připojovací kabel k autu u obou nabíječek silnější. A to je to jen na krátkou vzdálenost a předpokládám ve vysoké kvalitě vodiče.

Takto to na mne působí ... Asi bych tam dlouhodobě nabíjet nechtel.
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod pan Márfy 21. 1. 2025 00:00

ja fakt nemuzu po vsech kontrolovat vsechno.... tak snad vedi co delaji, je to jejich zodpovednost. Snad to nejsou moje posledni slova....
pan Márfy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rosta12345 21. 1. 2025 13:12

maincoonsback píše:Nemyslím si, že by v rozvodech NN mohly být jako chráničky používané gumové hadice. A z té fotky mi to jako gumová hadice přijde.

-- 20. 1. 2025 22:30 --

A nevím tedy odkud je ten kabel tažený a nevím jak výkonná ta nabíječka je, ale dimenzi mi ten kabel přijde taky takový pofidérní.

Je to takové celé samodomo provedeni. Ale elektropripojeni by mělo vypadat jinak.

-- 20. 1. 2025 22:32 --

Už od pohledu je ten připojovací kabel k autu u obou nabíječek silnější. A to je to jen na krátkou vzdálenost a předpokládám ve vysoké kvalitě vodiče.

Takto to na mne působí ... Asi bych tam dlouhodobě nabíjet nechtel.

To není gumavá hadice ale klasická chránička kopoflex
rosta12345
Pozorovatel

Předchozí stránka