Mám haranta a nechci skládat kočárek a vozit věci v kabině

Poraďte jaké auto koupit!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod aikoN 13. 9. 2021 16:30

pozpatku_fijA píše:hele myslím, že jsou tu i o malinko zkušenější rodiče, tak bych fakt nepaušalizoval, jak píše DéTéčko :)

Tak, řekl bych, že to samé by tu napsala i ségra se 7 a 2 roky, což jsem ostatně měl tu možnost pozorovat i já.
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod garážmistr 13. 9. 2021 16:41

Je to sice už ohraný téma, ale v zásadě platí, že zaplnit jde cokoli. A každý má na výběr, jak to bude dělat. Naprosto mi nevadí, když se při narození 2. dítěte prodává Passat kombi, kupuje Sharan, při narození 3. se prodává Sharan, kupuje Multivan.
Jsou rodiny 2+2, kterým stačí Fabia Combi, mám kamaráda, který jen s manželkou zaplní na víkend multivan.
Ať si to každej dělá jak chce, tohle opravdu zevšeobecnit nejde.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod aikoN 13. 9. 2021 16:47

Tak, samozřejmě. Reaguju ale i na základě toho, jaký mám dojem z autora, který asi onomu stěhování národů příliš nehodluje. Tak přispívám tím, čeho jsem si už při své kratší zkušenosti stihl všimnout, aby třeba nejednal zbrkle a neudělal zbytečné rozhodnutí kvůli něčemu, co okolnosti za pár měsíců vyřeší samy.
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod Honny 13. 9. 2021 16:53

garážmistr píše:Jsou rodiny 2+2, kterým stačí Fabia Combi, mám kamaráda, který jen s manželkou zaplní na víkend multivan.

:mrgreen:

když jedeme krátkým hatchbackem, tak ho zaplníme; když beru dodávku, tak ji zaplníme; když jedeme vlakem, tak se vejdem do dvou batohů
x_X
Honny
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod garážmistr 13. 9. 2021 17:03

Tvl. jsem čekal, že i ten vlak zaplníte.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 13. 9. 2021 17:03

já taky :D
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod _maty_ 13. 9. 2021 17:09

pozpatku_fijA píše:odpověď "Ano." sem umím napsat taky 8-D

To by musel zareagovat lukas063 ;-)

-- 13. 9. 2021 17:10 --

Arnie J píše:já taky :D

8-D
_maty_
Adminův miláček

Odeslat příspěvekod powerball 13. 9. 2021 17:12

Honny píše:
garážmistr píše:Jsou rodiny 2+2, kterým stačí Fabia Combi, mám kamaráda, který jen s manželkou zaplní na víkend multivan.

:mrgreen:

když jedeme krátkým hatchbackem, tak ho zaplníme; když beru dodávku, tak ji zaplníme; když jedeme vlakem, tak se vejdem do dvou batohů

jo tak to funguje.kdyz jedu třeba sám na výlet někam autem tak mam narvanej kufr do plna a ještě věci na zadní sedačce a když na výlet letím s nizkonakladovkou tak se sbalim na 14 dni do miniaturního batohou abych nemusel tahat nic těžkyho pořád a připlácet za zavazadlo a naprosto mi ty věci z toho batůžku stačí :))
powerball
Powerman

Odeslat příspěvekod pozpatku_fijA 13. 9. 2021 17:54

+1. Sám bych ten Multivan taky zvládl naplnit :D
pozpatku_fijA
Veterán

Odeslat příspěvekod Tomas B 13. 9. 2021 19:04

maincoonsback píše:Složit kočár je asi u všech dnešních typů práce na pár vteřin.
Problém ale občas nastává s tím, že výrobci když navrhují kočárky a jejich skládání, tak jaksi buď z nevědomosti a nebo už z principu nekalkulují s tím, že ten kočárek není prázdný (a to nemyslím dítě)... A tam teprve nastává ten oser. Takže jako chápu ten požadavek..., ale něco vybrat bude problém, v podtsatě bych to už viděl spíš na něco jako Voyager a nebo Multivan a podobně, aby to bylo reálně použitelné.

BTW... Jako, kdybych byl pica jako je Déčko sám, tak jen napíšu, že mi dalo práci tu fotku omrknout asi jednu nanosekudnu, abych viděl, že i tento kočárek prošel minimálně zasunutím rukojeti (leda by sám a nebo jeho drahá měli ruce jak vopice), což už třeba v případě osazení tašky na rukojeti může být problém. Takže ani ta fotka mikrokočárku (sorry, kočárku pro opravdové řidiče, což mi teda přijdou spíš ty kočárky se řiditelnou nápravou, než tady ta housenka, která je spíš pro řidiče kloubového trolejbusu) v kufru Kurýra nebyla bez nutnosti skládat... (ono by se to tam asi vešlo i s rukojetí v normální poloze). :mrgreen:

Ale to jen tak na okraj...

Déčko je *****?
Tomas B
Guru

Odeslat příspěvekod garážmistr 13. 9. 2021 19:14

Pro wolffa určitě. Občas ho usvědčim z nějaký lži, někdy připomenu ***** nebo křivárnu co vymyslel, tak mě nemá rád.
Ale už mi aspoň nepřeje, ať mě srazí náklaďák.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 13. 9. 2021 19:17

garážmistr píše:Ale už mi aspoň nepřeje, ať mě srazí náklaďák.

To teda nějak měkne na starý kolena :D
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod garážmistr 13. 9. 2021 19:18

Veřejně nepřeje. :D
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod anonymni 13. 9. 2021 19:43

Tomas B píše:
maincoonsback píše:Složit kočár je asi u všech dnešních typů práce na pár vteřin.
Problém ale občas nastává s tím, že výrobci když navrhují kočárky a jejich skládání, tak jaksi buď z nevědomosti a nebo už z principu nekalkulují s tím, že ten kočárek není prázdný (a to nemyslím dítě)... A tam teprve nastává ten oser. Takže jako chápu ten požadavek..., ale něco vybrat bude problém, v podtsatě bych to už viděl spíš na něco jako Voyager a nebo Multivan a podobně, aby to bylo reálně použitelné.

BTW... Jako, kdybych byl pica jako je Déčko sám, tak jen napíšu, že mi dalo práci tu fotku omrknout asi jednu nanosekudnu, abych viděl, že i tento kočárek prošel minimálně zasunutím rukojeti (leda by sám a nebo jeho drahá měli ruce jak vopice), což už třeba v případě osazení tašky na rukojeti může být problém. Takže ani ta fotka mikrokočárku (sorry, kočárku pro opravdové řidiče, což mi teda přijdou spíš ty kočárky se řiditelnou nápravou, než tady ta housenka, která je spíš pro řidiče kloubového trolejbusu) v kufru Kurýra nebyla bez nutnosti skládat... (ono by se to tam asi vešlo i s rukojetí v normální poloze). :mrgreen:

Ale to jen tak na okraj...

Déčko je *****?

Jak uz on ne tak kdo jiny…
anonymni

Odeslat příspěvekod Nekenieh 13. 9. 2021 19:49

Tak nejde jen o ten kočár. Až povyrostou budou auto zaplňovat ještě více svými různými aktivitami.
Jak nenávidím SUV ( kráva na kolech z náklaďáku, kde se dovnitř pořádně stejně nevejdu), tak je mi líto umírající kategorie MPV. Na půdorysu velkého kombi opravdu všestranně funkční auta. Už jsem v tom starém šarykovi vezl skoro všechno. Dceru na svatbu (dozadu jen dvě sedačky na užší rozteč) i šest oveček (sedačky ven, plachta, do ní seno ......chvíli byly nervózní, ale pak se celou cestu normálně pásly.)
O nábytku a stavebním materiálu nemluvě.
Nekenieh
Štamgast

Předchozí stránkaDalší stránka