Zbývá asi měsíc do doby, kdy bych si chtel poridit nove auto, začít projíždět auta z inzeratu. Ted mám 1.6 focuse mk1 1.6 - z něj pujde počateční servis na nove auto.
V hledačku mam (Od nejidealnějšího):
Passat B6 / Golf 5 GTI / Octavia 2 RS- 2.0 tfsi BWA
Passat B6 - 2.0 fsi
Mondeo mk 4 2.0i
Mazda 6 mk 2 - 2.0
Audi a4 b7 - 2.0
Focuse mi ani nenavrhujte

Chci BENZIN Protoze malo najezdim, Liftback/Hatchback - protože kombi nevyuziju, Spolehlivost - což většina udajně je, přijatelnou cenu servisu + dílů. A samozrejme co nejpestrejší vybavu
Všemi auty jsem se projel. Nejraději bych bral Passata, protože mi přijde jeho podvozek OK na naše KO cesty, bohužel se da sehnat jen v 2.0 fsi a od nej mě lidi odrazují. RS je tvrdší, ale na mě celkem ok - libi se mi, jen bych chtěl lepší komfort, ktery je v passatu, taky se bojim turba, ale pry u BWA neni takovy problem. Mondeo mi prijde tezkopadne, ale jel jsem jen 2.0 tdci. Mazda se mi nelibi, vevnitr. A4 b7 by bylo na stejne urovni jako passat, ale bojim se ceny servisu + dílů.
Mohl by mi nekdo prosim poradit? Pripadne prihodit nejake navrhy? Hlavně si nemuzu porad vybrat mezi RS (mensí komfort) vs. passatem b6 2.0 fsi (spolehlivost) vs. a4 b7 2.0 (servis)