Auto na jezdeni do prace 350-450

Poraďte jaké auto koupit!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod anonymni 9. 12. 2019 13:38

Tomas B píše:auta myjeme na chatě, takže to odpadá "bohužel" , ale malá teda ráda meje se mnou, to zase jo ;-) A jak říká malá "volantujeme" (sedí mi na klíně a řídí) na chatě po "polňačce" a taky občas něco mačká

-- 9. 12. 2019 11:11 --

uvidíme, co ten malej skoro půl roční, doufám, že když je malá na autíčka, vlaky apod...panenky jí nezajímají, že to taky nebude mít opačně :nenapadne :D

Nekdo ty homosexualy, asexualy, zoofily, pedofily, nekrofily, zlodeje, vrahy, znasilnovace apod. rodit musi. Vubec se nebudu zlobit, kdyz to statisticky vyjde spise na tebe, nez na mne. Ale zaroven ti to nijak nepreju a kdyz se ti podari toho cerneho petra posunout dal, budu rad i za tebe.

Kazdopadne to, ze si male holky hraji radeji s auticky je tak nejak obecne normalni. Ono je to tim, ze jsou zabavnejsi. Vice zvuku, tvaru, bkliatek, vyuziti apod. panenky je zacinaji bavit pozdeji.
anonymni

Odeslat příspěvekod Tomas B 9. 12. 2019 13:39

seš hodnej

to nerozporuju, že to je i pro holčičky zábavnější, jen teda okolo sebe vidím, že si i hrajou s panenkama, to u nás v podstatě neexistuje (když to začne později, ok)
Tomas B
Guru

Odeslat příspěvekod anonymni 9. 12. 2019 13:52

ja uprimne co znam holcicky z okoli, tak nikdy na panenkach nezacinaly, pokud nic jineho nedostaly.
anonymni

Odeslat příspěvekod Arnie J 9. 12. 2019 13:54

Mno co na to říct. Zas budeš psát, že ti schválně oponuju, tak radši nic :D
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Lukas063 9. 12. 2019 14:03

Tomas B píše:já když přijedu z práce, tak se místo tankování musím věnovat dětem :D

To nejsi sám :D

Ale ten zbytek u nas snad dobrý, mala si hraje s panenkama a junior s vojackama...jen auta ho zatím nijak extra neberou, ale to snad přijde časem.
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod anonymni 9. 12. 2019 14:03

Arnie J píše:Mno co na to říct. Zas budeš psát, že ti schválně oponuju, tak radši nic :D

ale v klidu, uz sem to cekal driv.
anonymni

Odeslat příspěvekod burty s krenem 9. 12. 2019 14:33

zas kdyby to u tomase vyslo do ruzova, tak aspon nekdo po nem unosi ty hilfingry :D
VW Golf VIIIC 1.5 eTSI 110kw
Ford Fiesta ST 1.5 EB 147kw
burty s krenem
Demakokot

Odeslat příspěvekod garážmistr 9. 12. 2019 14:51

Tomas B píše:
garážmistr píše:
Tomas B píše:Pomáhám doma celkem dost (luxuju, utírám prach apod.), takže myslím, že jsme s ženou slušný lidi.

Zajímavá konstrukce.

že ty musíš bejt skoro pořád tak chytrej, ale jako když tě to baví

To první byl vtip a za tvojí reakci nenesu zodpovědnost. Ale můžeš taky napsat, že jsi to nemyslel vážně.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod Tomas B 9. 12. 2019 14:58

garažmajster: taky můžu a můžu dát i smajlíka nakonec ;-)

-- 9. 12. 2019 14:00 --

burty s krenem píše:zas kdyby to u tomase vyslo do ruzova, tak aspon nekdo po nem unosi ty hilfingry :D

taky pravda :D
Tomas B
Guru

Odeslat příspěvekod TomZ 17. 12. 2019 07:50

Nakonec to musi byt automat, abychom si auto mohli doma vymenovat. Krome ruznych Skodovek,Golfu a I30 (z toho bych bral max toho golfa) se mi libi tohle:
MB-A180 - libi se mi, pekne vybavene. Motor ma zrychleni jen 8.6 a kdovi jake bude zrychleni ze 100 na 150 (https://www.car.info/en-se/mercedes-ben ... 80-7180439)
https://www.sauto.cz/osobni/detail/merc ... oFrom=list

MC 1.5T, coz je vlastne BMW. Tady to je malo jete, ale zas skoro bez vybavy a mala kola taky nedelaji moc show, ale zas to bude lepsi svezeni - https://www.sauto.cz/osobni/detail/mini ... oFrom=list

Ma s temito auty, idealne s temito motory nekdo zkusenosti? moc jsem toho nenasel.
TomZ
Štamgast

Odeslat příspěvekod addiction 17. 12. 2019 08:48

Ja mel pujceny BMW 1er s timhle motorem a na to, ze to ma mit 100 kW, tak teda nic moc :-(
Not great, not terrible... but not great
addiction
Kavárník a lepšočlověk

Odeslat příspěvekod garážmistr 17. 12. 2019 09:21

Je tam 150kg rozdíl.
Jsem týden/1tis. km 5d Mini s 1,5d 85kW MT a bylo to velmi příjemný ježdění. Stojí to kravinu, prostornost je trochu problematická, ale pobaví to.
Nicméně jsme se do 5d naskládali s bagáží na týdenní dovolenou, 2 dospělí, 2 děti v sedačkách, 1x kočárek.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod TomZ 17. 12. 2019 10:23

Nove to stoji nesmysl. Tenhle konkretni stoji jak Golf 2018 TSI 110 AT se stejnym najezdem. Resp tyhle 2-4 rocni uz stoji jak Golfy.
@garážmistr: dik za realne zkusenosti
@addiction: ja s tim jel jednou testovaci jizdu v 218i gran tourer ve 3 lidech a je fakt, ze to je slabsi jak napr tsi 110kw, ktere znam. Ale zas to je lehci, mensi a bude v tom jen ridic, tak by to snad slo. Stovka za 7.9 tusim neni zla
TomZ
Štamgast

Odeslat příspěvekod Arnie J 17. 12. 2019 10:28

líbí se mi ten mergl
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod anonymni 17. 12. 2019 10:40

Pekny. Schvaluji
anonymni

Předchozí stránkaDalší stránka