Tak to teda moc s tím vzhledem nevyšlo
-- 7. 5. 2019 13:42 --e46 - Nechci, to auto mě neláká.
Cooper S - Vypadá zajímavě - pěkny zvenčí, zevnitř už mín - spíš mi vadí velikost, chtěl bych 5 dveř - věřím tomu že je i zábavný
Fiat Grande Punto ABARTH - Nad tím jsem jednu dobu uvažoval, ale moc fiatu nevěřím.
megane rs - Udajně taky hodně zábavné, ale odrazuje mě vnitřek stejně jak focus 2 a celkově renault
Bravo Sport 1.4T - Celkem pěkný, jak je na tom se spolehlivosti atp? Nevim proč ale nad renaultem, fiatem, citroenem vždy pochybuju

PatV = místní troll jak to tu pročítám

No a ta panda je asi jen zábavná, ale zrovna dobře bych se v ní necítíl

Idealni 5ti dver, ale nemusi byt nutně, rodinu nemam, benzin, 2004+, idealně dobra ochrana proti rzi - Proto VW a proto co nejnovšjší rok, musí se mi libit, nebudu si kupovat něco co se mi nelibi, ale je to jinak topovka.

zábava = pro mě znamená určitou kombinaci vzhledu a jízdních vlastností nezáležíc na vysokem výkonu, třeba ve své době zrovna ten focus. Chtěl bych něco spíš <= 75kw ono je to stejne vzdycky o kompromisech

Může být sebepěknější ale je to prostě nespolehlivy šrot. Může být škaredé, ale spolehlive jak chce a nikdo to nekoupi, chce to neco mezi - chapeme se

+ může mít nezávislé zavěšení zadní nápravy jak to ma golf 5 či focus / či podobné vychytávky na nápravě - třeba passat má něco podobného vepředu tuším.
== On by ten focus 2 vycházel uplně idealně v 1.8 či 2.0, ale nechci ho kvůli vzhledu, tak se třeba odpíchněme od Fikuse 2 
Asi jsem se špatně vyjádřil v původním přispěvku se zábavností, tak se omlouvám za nedorozumění