koukal jsem taky na to. dacia sandero nevypada úplně špatně, sice hlučná a dalších x negativních věcí, ale za ty peníze se nedá čekat moc jiného.
aktuálně mám c1, 2007, centrál jen na klíč, z toho když je teplo tak musím otočit i 3-4x, aby se zamknuly/odemknuly ostatní dveře, od spolujezdce a kufr mám vypáčeno (kufr neotevřu, spolujezdec si neodemkne klíčem). mám úplně základní model, ale rádio tam bylo asi za 3.5k

hraje slušně, někdy i lépe, než v dražších autech. navíc jednou za měsíc musím vytáhnout a nabít baterii protože mi to asi vybíjí radio nebo něco podobného a nikdo zatím nepřišel na to, co. možná i centrál. do práce mě to ale dostane a přiveze taky, nicméně delší trasy nehrozí
takže tolik k mé situaci.
Teď koukám od 200-300k po autě, co toto nahradí a doufám, že vydrží 10-15 let. Skoda je dobrá v náhradních dílech a v tom, že to umí každý opravit. nehledám v tom moc elektroniky, protože tam je šance, že se něco pokazí a to stojí dolary. kdyby byla za rozumnou cenu fabie v TSI, jdu do toho, ty MPI chtějí vyhonit otáčky, aby se to rozjelo a často podřazovat (alespoň to byl můj pocit po týdnu, co jsem to měl doma.